Соціум

Свободівці пройшли маршем протесту перед своєю партконференцією

Минулої неділі у приміщенні обласної Федерації профспілок свою виборчу конференцію провела облорганізація партії ВО “Свобода”. Проте спершу її активісти і делегати, до яких приєднались небайдужі хмельничани, пройшли маршем протесту проти політичних репресій в Україні.

Минулої неділі у приміщенні обласної Федерації профспілок свою виборчу конференцію провела облорганізація партії ВО “Свобода”. Проте спершу її активісти і делегати, до яких приєднались небайдужі хмельничани, пройшли маршем протесту проти політичних репресій в Україні. Розпочали вони свою протестну акцію біля Ангела Скорботи та пройшлися з партійними та державними прапорами вулицями Проскурівською і Соборною до майдану Незалежності, де біля Дощок пам’яті героїв Небесної сотні та загиблих героїв-подолян у зоні АТО провели невеличкий мітинг.
На  конференції вони затвердили кандидатський список до обласної ради, який очолив діючий голова облради Іван Гончар. Напередодні відбулася міська конференція свободівців, яка висунула список кандидатів до міської ради, який очолив їх міський лідер, депутат міськради Віталій Діденко. Кандидатом на посаду Хмельницького міського голови “Свобода” висунула голову обласної організації, депутата міськради, екс-першого заступника голови облдержадміністрації Олександра Симчишина.
Наш кор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *