Соціум

Батьківщинівці визначились остаточно

Минулої п’ятниці відбувся другий етап ХVІ конференції обласної парторганізації ВО “Батьківщина”, на якій визначилися з кандидатами у депутати до Хмельницької обласної ради.

Минулої п’ятниці відбувся другий етап ХVІ конференції обласної парторганізації ВО “Батьківщина”, на якій визначилися з кандидатами у депутати до Хмельницької обласної ради.

У ході обговорення конкретних персоналій кандидатів, тактики і стратегії на місцевих виборах не обійшлося без гарячих дискусій і доволі критичних моментів. Проте шляхом голосування конференція узгодила список кандидатів до обласної ради, який очолив колишній голова парторганізації Валерій Лесков, полковник-артилерист Української армії, який воює в зоні АТО.
А вже в понеділок відбувся другий етап XVII конференції міської парт-організації, яка переглянула три кандидатури у списку своїх кандидатів до міської ради. Не секрет, що основним приводом до її проведення стало рішення в.о. міського голови Костянтина Чернилевського призупинити своє членство у ВО “Батьківщина” через незгоду з позицією нинішнього керівництва організації. Валерій Лесков, який нині перебуває в армійській відпустці, запропонував делегатам змінити перший номер кандидатського списку на чолі з головою міськорганізації Левом Бірюком на іншу людину, проте ця пропозиція не набрала потрібну кількість голосів. Конференція узгодила нові три кандидатури в партійному списку кандидатів до міської ради.
Наш кор.
Фото Миколи ШАФІНСЬКОГО
P.S. У ці дні відбулися передвиборчі партконференції практично в усіх партійних організаціях міста і краю, які братимуть участь у місцевих виборах, інформацію про які ми обов’язково надаватимемо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *