Без категорії

“Хмельницький крізь об’єктив” запрошує творчих учасників

З 1 серпня до 20 вересня охочі взяти участь у вже традиційному фотоконкурсі, що організовується щорічно до Дня міста, можуть подати свої роботи.

З 1 серпня до 20 вересня охочі взяти участь у вже традиційному фотоконкурсі, що організовується щорічно до Дня міста, можуть подати свої роботи.

Фотографії приймаються у кількох номінаціях, зокрема: “Хмельницький фоторепортер” — суспільно-політичні, соціально-культурні та економічні події, повсякденне життя міста, природа, благоустрій, цікаві фотороботи про хмельничан та шанованих у місті людей, “Хмельницький історичний” — відображення історії міста Хмельницького, “Погляд фотографа” — вільна тема, “Приз міського голови” — за високу майстерність у фотомистецтві. В останній номінації — “Приз глядацьких симпатій” переможця визначатимуть шляхом голосування відвідувачів виставки фоторобіт.

Роботи надсилаються поштою чи подаються особисто в роздрукованому вигляді та електронній   формі на адресу: 29000, м. Хмельницький, вул. Гагаріна, 3, виконавчий комітет міської ради, к. 108 (ХМКП “Хмельницькінфоцентр”, тел: 76-54-38, 70-74-21).

Детально з умовами конкурсу можна ознайомитися на сайті Хмельницької міської ради www.khmelnytsky.com, які викладені у рішенні виконавчого комітету №387 від 23.05.2013 року “Про проведення  фотоконкурсу “Хмельницький крізь об’єктив”, присвяченого Дню міста Хмельницького”.

На фото: одна з архівних робіт конкурсу фотографа Костянтина Жданова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *