Без категорії

Де межа у таких “правоохоронців”?

Спершу при очевидному сприянні місцевих правоохоронців було здійснено рейдерський збройний напад на агрофірму опозиціонера Аркадія Карнацького у Первомайську на Миколаївщині, а ось декілька днів тому вже у райцентрі Врадіївка цієї ж області за участю двох офіцерів міліції і таксиста-відморозка було зґвалтовано і жорстоко побито молоду жінку, що викликало безпрецедентні акції протесту у цьому вчора ще тихому райцентрі.

Спершу при очевидному сприянні місцевих правоохоронців було здійснено рейдерський збройний напад на агрофірму опозиціонера Аркадія Карнацького у Первомайську на Миколаївщині, а ось декілька днів тому вже у райцентрі Врадіївка цієї ж області за участю двох офіцерів міліції і таксиста-відморозка було зґвалтовано і жорстоко побито молоду жінку, що викликало безпрецедентні акції протесту у цьому вчора ще тихому райцентрі. Як на мене, той факт, що ці факти сваволі у лавах міліції сталися на Миколаївщині, лише засвідчує загальний діагноз безкарності цієї правоохоронної структури, як би не хотіла влада та керівництво МВС згладжувати ці події. А хіба за діями бандбригади під час мітингу опозиції 18 травня у Києві не стояли покровителі з цього та іншого силових відомств?

Зрозуміло, не можна звинувачувати у цьому беззаконні всіх правоохоронців без розбору, але очевидно, що вищі чини міліції нині повірили у власну безкарність, а це вже дуже серйозний симптом. Адже міліцію за останні три роки неодноразово вже використовували в Україні з політичною метою, а нині все очевиднішим стає те, що керівництво цього відомства на різних рівнях не гребує вже й криміналом і відвертим розбоєм над людьми. Події у Врадіївці, де за останні роки вже траплялися випадки подібних злочинівмають насторожити всіх здоровомислячих людей в країні, які мають зрозуміти, що подібний сценарій протистояння можливий в Україні в цілому, якщо наша влада, політики не зможуть зупинити розгул криміналу, який уже діє відверто і цинічно під прикриттям міліцейських погонів…

М.ШЕВЧУК
На фото: акція протесту у Врадіївці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *