Соціум

Звіт перед виборцями округу №28

У жовтні 2010 року я був обраний депутатом міської ради, входжу до фракції партії “Батьківщина”, є членом постійної комісії з питань планування бюджету та фінансів. За звітний період брав участь у пленарних засіданнях усіх 24-х сесій міської ради, що відбулися, не пропускав без поважних причин засідання постійної комісії та колегії міської ради.

У жовтні 2010 року я був обраний депутатом міської ради, входжу до фракції партії “Батьківщина”, є членом постійної комісії з питань планування бюджету та фінансів. За звітний період брав участь у пленарних засіданнях усіх 24-х сесій міської ради, що відбулися, не пропускав без поважних причин засідання постійної комісії та колегії міської ради. Під час формування рішення 5-ої сесії міської ради №65 від 30.03.2011 р. “Про доручення виборців, даних депутатам міської ради VІ скликання” по виборчому округу №28 на 2011 рік було включено 14 доручень, на 2012-2015 роки — 30 доручень. Більшість з них вдалося реалізувати. Так, за рахунок коштів міського бюджету надано матеріальну допомогу у розмірі 300 гривень п’яти громадянам, які звертались до мене з відповідними заявами. Проведено ремонт дорожнього покриття провулку Тракторного.

У 2011 році було замінено трансформаторну підстанцію на вул. Цегельній, відремонтовано (фактично замінено на нове обладнання) зовнішнє освітлення на вул. Цегельній, підключено до електромережі зовнішнє освітлення на І під’їзді будинку №27/2 на вул. Гайдара, відремонтовано пішохідну доріжку від магазину №55 вздовж будинку на вул. Пілотській, 117, з березня 2011 року запроваджено маршрут №25А, відремонтовано зовнішнє освітлення у пров. Тракторному, 20, проведено ремонт прибудинкової території будинків №№ 74 і 76 на вул. Пілотській, встановлені двері на вході до підвалу І під’їзду будинку №95/1 на вул. Чорновола та виконано ремонт його прибудинкової території, частково відремонтовано щебенем вул. Цегельну в районі будинків №№60 та 62, 45 та 47, відремонтовано щебенем безіменний проїзд від вул. Щедріна між будинками на вул. Цегельній, №№40 та 42, прийнято у комунальну власність гуртожиток на вул. Чорновола, 62 (завод “Адвіс”).

Минулого року виконано наступне: у листопаді асфальтобетонним сколом проведено ремонт щебеневого покриття дороги на вул. Кудрянки в районі вул. Папаніна, відремонтоване зовнішнє освітлення на вул. Кудрянки. Здійснено ремонт покриття прибудинкової території площею 1057 кв. м (вул. Пілотська, 117 та 117/1, вул. Гайдара, 27/1 та 27/2, Чорновола, 134/1), встановлено дитячий майданчик у дворі будинку №20 у пров. Тракторному, завершено оформлення необхідної документації для прийняття в експлуатацію ІІ черги реконструкції гуртожитку на вул. Чорновола, 60; проведено ремонт дорожнього покриття вул. Бажана площею 1692 кв. м.

У 2013 році планується: провести експертну оцінку технічного стану ліфтів у будинках на вул. Пілотській, 117 та 117/1, провести ремонт групових електрощитів у будинку на вул. Трудовій, 11 та зовнішнього освітлення вулиць Гайдара та Щедріна (одна сторона в районі дамби). Розпочато будівництво зовнішнього ліфта до школи №8, яке має бути завершено до кінця року. До жовтня 2013 року планується провести капітальний ремонт дорожнього покриття вул. Кутузова (роботи над розробкою проекту у стадії завершення).

На жаль, через поважні об’єктивні причини, зокрема фінансові, та ті, що не врегульовані законодавчо, не вдалося виконати кілька доручень виборців, тому їх вирішення доводиться відкласти на наступні роки.

З повагою Володимир ШВЕЦЬ, депутат міської ради

Від редакції

Звіт, представлений ветераном міської ради, Почесним громадянином міста Володимиром Швецем є, на нашу думку, показовим. З одного боку, він вкотре характеризує його як людину надзвичайно скромну, а з іншого боку, предметно демонструє особисту активність у виконанні депутатських обов’язків та відповідальність перед виборцями. Ті, хто мешкає на цьому виборчому окрузі, який складають вулиці Винниченка, Гайдара, Кудрянки, Кутузова, Панфілова, Папаніна, Пілотська, Східна, Цегельна, Чайковського, Крупської, Котляревського, Матросова, Тупикова, Українки, Чорновола, Хмельницького, Трудова, Червонофлотська, Щорса та навколишні провулки та проїзди, мають можливість спостерігати, як поступово покращується його благоустрій. Між тим це дуже непроста річ, враховуючи особливості цього мікрорайону, де поєднуються виробничий і житловий сектори. Саме зусилля та активна громадянська позиція Володимира Швеця впродовж уже понад 20 років неабияк сприяє тут позитивним змінам. Отож невипадково, що люди виявляють йому свою повну довіру вже шість скликань міської ради поспіль. У місті Хмельницькому за часи незалежності України це унікальне явище. Нам залишається лише побажати Володимиру Федоровичу сил та натхнення й надалі успішно виконувати свої обов’язки народного обранця — зразкові для всіх його колег.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *