Соціум

Грає юнь у КВН

 

Відбулися зональні змагання КВН ЮІР, які тривали чотири дні в районах області. А 4 квітня на базі Палацу творчості дітей та юнацтва в фіналі змагань зустрілись кращі з кращих, щоб продемонструвати свою майстерність.

 

 

 

Відбулися зональні змагання КВН ЮІР, які тривали чотири дні в районах області. А 4 квітня на базі Палацу творчості дітей та юнацтва в фіналі змагань зустрілись кращі з кращих, щоб продемонструвати свою майстерність.

Шість команд з Кам’янця-Подільського “Люди-Х”, Шепетівки “Нон стоп”, Ізяслава “Ремікс”, Білогір’я “Коробка автомат” та Хмельницького “Фани ДАІ” змагалися за звання кращого. У цьому році вперше взяли участь і професійні технічні училища, представником від яких стала команда “Світлофор” Хмельницького центру професійно-технічної освіти торгівлі та харчових технологій.

Учасників змагання привітав ветеран Державтоінспекції та керівник загонів ЮІР у Хмельницькій області Віталій Прохорчук.

 

Після жеребкування команди виходили на сцену з цікавими номерами, гумористичними та сатиричними сценками про невдалих пішоходів, невмілих та зухвалих водіїв на “крутих” іномарках, показали навіть мюзикл за участю славнозвісного символа міліції Славка Хоробрика. Яскраві костюми, переробки популярних пісень, частівки та запальні танці нікого в залі не залишили байдужими, а саме дійство тривало чотири години, що пролетіли непомітно.

vПісля закінчення змагань на дітей чекали подарунки, які їм вручив начальник відділу кадрового забезпечення та профілактичної роботи Держ-автоінспекції області підполковник міліції Олександр Волкотруб.

Отож у напруженій боротьбі перемогу здобула команда з Шепетівки “Нон стоп”, на другому місці — хмельничани, а на третьому — “Ремікс” з Ізяслава. У Броварах Київської області 18 квітня відбудеться всеукраїнський етап змагань, де юні інспектори руху боротимуться за путівки в МЦ “Артек”.

Світлана СВІДЕРСЬКА, інспектор профілактичної роботи УДАІ УМВС України в Хмельницькій області

 

У міському Будинку культури 29 березня та 2 квітня відбулися чвертьфінальні ігри студентської ліги Клубу веселих та найкмітливіших “Відпочиваємо разом”.

 

Хоча Ліга була заснована любительським об’єднанням “Творче об’єднання розвитку талановитої молоді” (ТОРТМ) міського Будинку культури на початку цього року, але стрімко набирає популярності серед молоді міста.

У сезоні беруть участь вісім команд з вишів міста. Ведучі ліги — відомі серед кавеенівців актор команди “Відпочиваємо разом” Олександр Степаненко та методист по роботі з молоддю, керівник об’єднання ТОРТМ, актор команди “Відпочиваємо разом” Сергій Слободянюк.

У першій грі взяли участь команди “Студія 220” (ХНУ), “Ми з 90-х”, “Біла гарячка” (музичне училище) та “Погранці” (НАДПСУ). Зал тепло сприймав жарти всіх учасників, а особливо команд “Погранці” та “Ми з 90-х”. А перемогу в першій грі заслужено виборола команда “Ми з 90-х”.

У другій грі зійшлися команди “Педагоги теж люди” (ХГПА), “Хмельницький проспект” (ХТЕК), “Кава в постіль” (ХНУ), “Без 15 шість” (ХПК). З самого початку стало зрозуміло, що “Хмельницький проспект” — улюб-ленці залу! Вони старанно підготувалися до гри і стали переможцями. Варто відзначити й учасників команди “Педагоги теж люди”, які вдало поєднують літературний гумор з гарною акторською грою.

Вдало розбавили жарти кавеенівців концертною та шоу-програмою вокальний гурт “Гравітація Марсу”, шоу-балет “Малена”, Олег Гришко з велотріалом та представники “Екстрім-парку” з акробатичними номерами.

Наступний етап планується у вересні. Студентська ліга пропонує всім, хто зацікавився, шукати новини в соціальній мережі “VK”, а також слідкувати за оголошеннями у ЗМІ.

Наш кор.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *