Соціум

Дорадчий орган міськвиконкому працюватиме за планом

У вівторок відбулося засідання громадської ради при міськ-виконкомі — перше після її організаційного зібрання. Члени ради розглянули сформований попередньою роботою постійних комітетів план діяльності на 2013 рік і затвердили його, врахувавши додаткові пропозиції. Участь у засіданні взяв міський голова. Привітавши новообраний склад громадської ради, він зазначив, що у попередньому періоді вона запропонувала чимало ініціатив, які були успішно реалізовані.

У вівторок відбулося засідання громадської ради при міськ-виконкомі — перше після її організаційного зібрання. Члени ради розглянули сформований попередньою роботою постійних комітетів план діяльності на 2013 рік і затвердили його, врахувавши додаткові пропозиції. Участь у засіданні взяв міський голова. Привітавши новообраний склад громадської ради, він зазначив, що у попередньому періоді вона запропонувала чимало ініціатив, які були успішно реалізовані. “Очікуємо від вас нових актуальних пропозицій на користь міської громади, формування громадської думки, сподіваємося на активну вашу позицію й надалі”, — сказав Сергій Мельник.

Керуюча справами міськвиконкому Людмила Черевченко ознайомила членів ради зі структурною побудовою виконавчого комітету. За пропозицією голови громадської ради Зої Діденко, члени ради повинні отримати право брати участь у засіданнях колегій чи комісій управлінь та відділів міської ради. Ця пропозиція була врахована. Керівники міста також узяли до уваги інші пропозиції членів ради щодо деяких сторін життєдіяльності обласного центру, зокрема заміни назв зупинок, які вже не відповідають дійсності, заходів з перешкоджання розповсюдженню наркотиків, облаштування паркових і зелених зон тощо.

Доповнюючи матеріал про персональний склад громадської ради (“Проскурів” №13 від 21.03.2013 р.), інформуємо, що заступником голови громадської ради обраний директор обласного благодійного фонду “Карітас” Іван Данкевич.

Володимир РАЗУВАЄВ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *