Соціум

ФК “Спортлідер+” припинив виступи в кубку України

Відбулись матчі 1/8 фіналу кубка України з футзалу. З цього раунду у боротьбу за головний трофей змагань вступають команди Екстра-ліги. Волею жеребу ФК “Спортлідер+” випало зіграти на виїзді проти київського “Епіцентру-К-3”, який виступає в другій лізі українського футзалу.

Відбулись матчі 1/8 фіналу кубка України з футзалу. З цього раунду у боротьбу за головний трофей змагань вступають команди Екстра-ліги. Волею жеребу ФК “Спортлідер+” випало зіграти на виїзді проти київського “Епіцентру-К-3”, який виступає в другій лізі українського футзалу.

Перший небезпечний момент у грі створили господарі майданчика. Таразевич перехопив м’яч  після помилки Фетька й одразу відпасував на дальню стійку, проте Дмитро Бабич із забійної позиції пробив поруч зі стійкою. Надалі хмельничани переламали хід подій на майданчику і почали створювати гольові моменти біля воріт “Епіцентру-К-3”. Дальній удар Засенка парирував страж воріт киян. Кіндяков викинув з воріт м’яч точно на голову Іванова, але Тимошенко врятував свою команду, в ефектному стрибку витягнувши м’яча з лівої “шістки” власних воріт. Граючий тренер “Епіцентру-К-3” Олег Шайтанов фантастично пробивав зі штрафного, проте надійно зіграв Кіндяков, парирувавши м’яча з правої “дев’ятки” власних воріт. Надалі хмельничани заволоділи ініціативою на майданчику. Підступний удар Калукова в нижній кут ціною надзусиль парирував Тимошенко. Зразкову передачу Фетька від кутового прапорця потужним ударом замикав Сондак, однак блискучий постріл Володимира прийняла на себе поперечина воріт киян. А на восьмій хвилині хмельничани закономірно втілили свою перевагу у забитий гол. Іванов блискавично відпасував на Чеботарьова і Олег не без допомоги рикошету поцілив у лівий нижній кут — 1:0. Виважену передачу від Калукова ударом вдотик замикав Фетько, але Тимошенко знову виручив свою команду, зреагувавши на потужний удар від нашого гравця, парирувавши його з нижнього кута. Подвоювати перевагу хмельничан міг Дмитро Калуков, однак голкіпер “Епіцентру-К-3” знову врятував свою команду.

Другий тайм був видовищнішим. Небезпечно з гострого кута пробивав Михайленко, проте голкіпер киян ліквідував загрозу власним володінням. Міг забивати Шевченко. “Двійка” господарів красивим фінтом     обіграв Цоя і вийшов один на один із Кіндяковим, однак нерви нашого голкіпера виявились сильнішими. А на 24-й хвилині рахунок став рівним. Це Олег Шуст прийняв сферу на підступах до карного майданчика і в падінні невідпорно пробив під поперечину воріт хмельничан — 1:1. “Лідери” пішли у ва-банк, замінивши голкіпера на п’ятого польового гравця й одразу пропустили ще один м’яч. Страж воріт “Епіцентру-К-3” зі своєї половини поцілив у незахищені ворота — 1:5. Могли підопічні Івана Стасюка скоротити відставання, однак Володимир Сондак пробив із вигідної позиції повз ворота. Кияни тут же провели зразкову контратаку, забивши шостий м’яч у зустрічі. Сандецький відпасував у центр карного майданчика, де Романовський невідпорно вдотик пробив у праву “дев’ятку” воріт Кіндякова — 1:6. Віддамо належне “лідерам”, які остаточно не опустили руки, а зібрали усі сили в кулак і дещо підсолодили гіркоту поразки. Засенко відпасував на дальню стійку і Дмитро Калуков пробив у праву “шістку” без шансів для Тимошенка — 2:6. А на останній хвилині Сандецький зрізав сферу у власні ворота після удару/прострілу у виконанні Цоя — 3:6.

Таким чином, ФК “Спортлідер+” завершив свої виступи у кубку України і тепер зможе повністю сконцентруватися на баталіях в Екстра-лізі.

Олександр ТАРАН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *