Соціум

“Вишневий сад” Анатолія Пасічника

Нещодавно вийшов у світ аудіодиск “Вишневий сад” поета Анатолія Пасічника та композитора і виконавця з м. Дубно Рівненської області, заслуженого діяча культури Володимира Памера. Сюди увійшли естрадні ліричні пісні за останні роки співпраці цих митців. Окрім аудіоальбому “Вишневий сад”, в доробку нашого земляка Анатолія Пасічника є чимало пісень про квітучий невмирущий край, Хмельниччину, записаних з місцевими композиторами та виконавцями Юрієм Ящуком, Лесею Стисишеною та іншими. Пан Анатолій створив і ряд пісень на спортивно-олімпійську тематику: “Від України до Пекіна”, “У дорогу збирайтесь далеку”, “Олімпійський лелека”, “Ванкувер”, які звучали у засобах масової інформації Хмельниччини та України. А пісня “Ванкувер” лунала навіть у кількох провінціях Канади.

Автор продовжує поетично-пісенну діяльність. Попри цілий ряд виданих збірок, які знайшли своє місце в бібліотеках та школах області, здана до друку нова збірка “Берег любові”.

Автор дякує за підтримку Новоушицькій районній раді, товариству “Сварог Вест Груп”, друзям-підприємцям з Нової Ушиці — ПП В.В.Когуту, В.В.Скрипнику, В.В.Мокрому, начальнику служби зайнятості Новоушицького району Івану Микитюку, а також хмельничанам олімпійським чемпіонам Сергію Нагорному, Ірині Мерлені, підприємцю Валерію Хубинову, керівнику обласного спортивно-стрілецького клубу Володимиру Ковальчуку та іншим.

Вл. інф.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *