Соціум

Інна Пасєка — “Міс Хмельницький-2012”

Минулий тиждень у нашому місті завершився під знаком краси: 20 жовтня відбувся 15-й ювілейний конкурс “Міс Хмельницький-2012”. Дванадцять вродливих хмельничанок змагалися за корону головної красуні міста, демонструючи свої вроду, грацію, таланти на сцені обласного музично-драматичного театру імені Михайла Старицького.

Минулий тиждень у нашому місті завершився під знаком краси: 20 жовтня відбувся 15-й ювілейний конкурс “Міс Хмельницький-2012”. Дванадцять вродливих хмельничанок змагалися за корону головної красуні міста, демонструючи свої вроду, грацію, таланти на сцені обласного музично-драматичного театру імені Михайла Старицького.

Оскільки щорічний конкурс жіночності відзначав ювілейну дату, перш ніж на сцені з’явилися конкурсантки, звучали слова вітальні. Дякував усім, хто доклав сили, талант до його організації, голова оргкомітету, начальник управління молоді та спорту міської ради Валерій Вешко. Щоб оживити згадку про минулорічних переможниць, на сцені транслювалася добірка відеороликів з попередніх конкурсів, доповнювали її розповіді ведучих свята — співаків Міли Нітіч та Андрія Романіді. Їх оптимістичний настрій передався і глядачам, і учасницям. Вітали своїх наступниць і минулорічні переможниці. Кожна екс-красуня представила глядачам двох цьогорічних конкурсанток.

…Запаморочили вродою, особливо представників сильної статі, дівчата одразу. Проте справжня “Міс Хмельницький” повинна приваблювати не лише зовнішністю, а й розумом, котрий розпізнається вже після кількох влучних слів про себе. За кілька секунд розкрити козирі своєї особистості — перше завдання конкурсанток. І якщо колись вважалося, що сором’язливість — окраса дівчини, сучасні красуні це спростували. Самовпевнена, вольова юнка, котра вміє довести іншим свою першість, — нинішній ідеал. Такими намагалися бути й учасниці “Міс Хмельницький-2012”. Хто витримав цей образ, мав більше шансів на перемогу. Дівчата розповіли, що, крім навчання у школі та виші, мають цілу низку цікавих захоплень, відвідують різні клуби за інтересами.

Не обходиться формула жіночої краси без шарму й артистизму, його демонстрували учасниці під час романтичного конкурсу “Осінній блюз у вечірньому місті”, бо виходили дівчата під мелодії саксофона на декоровану під осінь сцену. Композиційне дефіле у стильних плащах з парасольками вимагало від дівчат чи не найбільшого прояву жіночності, вміння: крокуючи в ногу з іншими, кожна мала бути при цьому особливою. І це випробування красуні витримали з легкістю, навіть височенні підбори не завадили їм граційно пройтися сценою.

Не обійшлося на “Міс Хмельницький-2012” без танцювального конкурсу. Пластику, музичні такт, слух дівчат перевірило почесне суддівство вже за кілька конкурсних хвилин. Добре відомо, що справжня леді та, яка вміє зберегти свою жіночність навіть у чоловічому вбранні. Тому танцювальними костюмами красунь стали джинси, сорочки і… капелюшки. “Вся справа в капелюсі” — так називався один із найцікавіших конкурсів. Головні аксесуари учасниць проспонсорувала мережа магазинів “Шапо”.

Розігрівали публіку між конкурсами провідні танцювальні колективи міста. Ведучі подарували залу кілька пісень. Безсмертні хіти Вітні Х’юстон та свою нову пісню “Самый лучший” виконала Міла Нітіч, переспівав кілька російських та українських пісень Андрій Романіді.

Перчинкою конкурсу, як завжди на таких заходах, став вихід учасниць у купальниках — дівчата розкуто демонстрували свої 90, 60, 90.

Найтривожніша дівоча мрія — весілля, ще з дитинства кожна мріє про принца на білому коні і розкішну білу сукню. Приміряти весільне вбрання дівчата змогли на фінальному конкурсі. Сукні від Salon Koroleva личили кожній так, що якщо у котроїсь учасниці принца досі не було, то після виходу обов’язково з’явиться.

“І як тут вибрати кращу?” — ламали голови члени журі, до складу якого входили академік Української технологічної академії, голова хмельницької організації спілки дизайнерів України Ірина Баннова, режисер-постановник конкурсів краси “Міс Хмельницький” 2004-2011 років Жанна Хома, директор веб-студії “АrtVision” Дмитро Бородай, почесний президент федерації кік-боксингу Павло Гротецький, власниця салону краси “Блеск” Світлана Сівастьянова, заступник начальника міського управління молоді та спорту Олена Мандзій та інші.

Та все ж найдостойнішу було обрано, вона була на висоті на кожному конкурсі — це учасниця під номером сім Інна Пасєка. Плюсом до її головної нагороди стали спонсорські номінації “Міс “Атріум” та “ Міс “Anabel Arto”. “Навчаючись у торговельно-економічному коледжі, встигаю активно займатися танцями — це моє життя! Окрім рухливого заняття, намагаюся наповнити і свій внутрішній світ. При цьому не забуваю, що головне для дівчини — зовнішність. Ніколи не зупиняюся на досягнутому, впевнено йду до мети. Гадаю, саме тому я перемогла”, — ділиться Інна.

Почесне звання “Перша віце-міс Хмельницький” отримала Тетяна Тішакова, третє місце у вінці переможниць — звання “Віце-міс Хмельницький” у Дарини Чабан. А глядачі найприхильнішими були до Марини Доманської, її нагорода — приз глядацьких симпатій. Перемогла Марина й у номінації “Міс Інтернет”. Не залишилися без нагород й інші дівчата. Так, переможницею спонсорської номінації “Міс “Світ краси” стала Оксана Шумович.

Вітав переможниць весь зал, кращим дівчатам міста дарували квіти, м’які іграшки, компліменти. З участю у “Міс Хмельницький-2012” привітав красунь і міський голова Сергій Мельник, від нього конкурсантки отримали цінні подарунки.

Ірина САЛІЙ 
Фото Сергія АНІСЬКОВА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *