Соціум

Проблеми від неякісних послуг

Як показав виїзний прийом, який проводив заступник міського голови Іван Прокопець, всі проблеми місцевих жителів від неякісного надання комунальних послуг ЖЕКом №6.

Як показав виїзний прийом, який проводив заступник міського голови Іван Прокопець, всі проблеми місцевих жителів від неякісного надання комунальних послуг ЖЕКом №6.

Представники будинку №14/2, що на Зарічанській, скаржилися на те, що вони зібрали кошти на ремонт дому, а роботи не розпочинаються. Жителі передбачають, що затягування строків з ремонтом призведе до того, що він буде неякісним і гроші витратять намарне. Крім того, вони обурювались тим, що дім, якому більше 40 років, має тріщини в стінах та цоколі, але ремонтники не звернули на це увагу. Не відновлено світло в підвалах, не в належному стані дитячий майданчик. Жителька будинку №18/1 поскаржилася на протікання стояка, який обслуговує КП “Хмельницьктеплокомуненерго”. З іншого під’їзду мешканці висловили невдоволення, що ЖЕК досі не поремонтував дах над ліфтовою шахтою, тож опади можуть спричинити справжнє лихо — замикання електромережі. А в жителя будинку №60/3 з проспекту Миру були нарікання на аварійну електропроводку в під”їзді, невідремонтований дах, який періодично підтікає. У будинку №18/2 на вулиці Зарічанській теж протікає дах і ця проблема не вирішується вже протягом трьох років. Мешканці зібрали кошти і передали ЖЕКу, але поточний ремонт покрівлі був виконаний неякісно і ситуація не змінилася. Під час дощів жителі цього будинку по черзі змушені черпати воду на даху. Люди в розпачі, особливо ті, хто живе на останньому поверсі. Ремонти, проведені у квартирах, — зведені нанівець! “Хто нам компенсує збитки?” — запитують. Головний інженер, який був присутній на прийомі громадян, конкретної відповіді так і не дав. Прибирання прибудинкової території з незрозумілих причин тут також не проводиться. Але справа має зворотний бік. Цей   будинок має 11-тисячний борг перед ЖЕКом. Виходить замкнуте коло: люди нарікають на неякісні послуги і відмовляються платити, а ЖЕК не має достатньо коштів, аби виконати відповідні ремонтні роботи.

Щодо інших відвідувачів, які прийшли на прийом, то їх скарги стосувалися повільного ремонту вулиці Перемоги, що створює незручності для пішоходів; відсутності освітлення в підвалах, а також протікання каналізаційних мереж. Мешканці будинку №16 з вулиці Зарічанської нарікали на розважальні заклади, яких поблизу розміщено аж сім, і вони не тільки порушують громадський спокій, а й розводять навколо антисанітарію.

Вл. інф.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *