Соціум

До Дня міста готуємося заздалегідь

Грядуще свято, яке цього року припадає на 29-30 вересня, повинно бути ще кращим, ніж торік.

Грядуще свято, яке цього року припадає на 29-30 вересня, повинно бути ще кращим, ніж торік.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Звичайно, найбільша відповідальність — на плечах мистецьких закладів. Активну участь в організації свята візьмуть міський Будинок культури, Палац творчості дітей та юнацтва. Вже 20-го вересня на хмельничан чекатиме демонстрація робіт учасників традиційної фотоконкурсу “Хмельницький крізь об’єктив”. Просто неба на центральних вулицях міста і в мікрорайонах відбуватимуться виставки художніх дитячих робіт та концерти.

Новинкою у святкуванні стане міжнародний конкурс мажореток “Проскурівське дефіле”, котрий відбудеться 27-30 вересня. Кращі роботи хмельницьких митців можна буде придбати на виставці-ярмарку у суботу-неділю. Деякі культурно-мистецькі заходи проходитимуть з благодійною метою. Так, у кінотеатрі “Планета” відбудеться безкоштовний показ фільмів для дітей-сиріт.

Найтріумфальнішими, звісно, стануть уже традиційна святкова театралізована хода та концерт. Відбудеться і нагородження міським головою тих, хто удостоївся звання Почесного громадянина міста.

У рамках конкурсу на кращий благоустрій міста “Хмельницький — наш дім” прибиралися, ремонтувалися дитячі майданчики, парки, прибудинкові території тощо. Визначено і кращих працівників міста у різних галузях, їх вітатимуть на відкритті міської дошки пошани.

Готуватимуть змагання, конкурси, показові виступи і спортивні організації. Охочі матимуть можливість поспостерігати 27-28 вересня за міським турніром з шахів тощо.

Потурбувалася влада міста, щоб свято було радісним і для малозабезпечених людей, безхатьків — для них готуються святкові обіди.

А на молодь чекають танцювальна фієста, дискотеки, флеш-моби…

На варті безпеки святкування будуть міські міліціонери та медики.

Наш кор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *