Соціум

За довіру виборці питають з депутата

У VІ скликанні міської ради інтереси округу №10 представляє депутат Сергій Цимбалюк (на фото), керівник КП “Південно-Західні тепломережі”. В межах цього округу, що знаходиться в Гречанах, — вулиці Вокзальна, Зенітна, Курчатова, Вишнева, Транспортна, Чкалова, провулок Зенітний. Депутат витрачає чимало часу на спілкування з виборцями на особистих прийомах, часто є для них книгою скарг, порадником, людиною, яка активно відстоює вирішення їх проблем.

У VІ скликанні міської ради інтереси округу №10 представляє депутат Сергій Цимбалюк (на фото), керівник КП “Південно-Західні тепломережі”. В межах цього округу, що знаходиться в Гречанах, — вулиці Вокзальна, Зенітна, Курчатова, Вишнева, Транспортна, Чкалова, провулок Зенітний. Депутат витрачає чимало часу на спілкування з виборцями на особистих прийомах, часто є для них книгою скарг, порадником, людиною, яка активно відстоює вирішення їх проблем.

Аналіз своєї депутатської діяльності Сергій Олександрович розпочав із виконання наказів виборців. Він поінформував присутніх про те, що за п’ять місяців цього року виконано реконструкцію теплової мережі на вулиці Курчатова, 8; відновлено циркуляційний трубопровід гарячого водопостачання в житловому будинку на вулиці Курчатова, 17/1; налагоджено облік теплової енергії в гуртожитку на вул. Курчатова, 15; виконано теплову ізоляцію внутрібудинкових систем опалення та гарячого водопостачання в житлових будинках на вулиці Курчатова,1а, 1б, 11, 13, 13/1, 17, 5, на вулиці Чкалова, 13, 14, 17б, на вулиці Вишневій, 135, 137. Усунено підтоплення зливовими водами території біля відділення зв’язку, відремонтовано під’їзний шлях до житлових будинків на вулиці Курчатова, 3/1, 13/1, 1б, 11, облаштовано пішохідну доріжку до житлового будинку на вулиці Чкалова, 13. Загалом, на облаштування дворових територій у цьому році на округ виділено 45 тисяч гривень, які вже майже використані.

Сергій Цимбалюк розповів про роботу, яку за цей період виконали ЖЕК №1, ЖКК “Будівельник”, ТОВ “Житлово-експлуатаційне об’єднан-ня”: ремонт покрівель, козирків, під’їздів, заміну каналізаційних мереж, вентилів, електропроводки, освітлення під’їздів, встановлення світильників у під’їздах, ремонт та фарбування майданчиків тощо. На все це витрачені чималі кошти. Скажімо, лише ЖЕК №1 витратив 904914, 57 грн.

Далі депутат акцентував на тому, що ще буде зроблено в цьому році на окрузі. На черзі — ремонт під’їзної дороги до будинку №14 на вулиці Чкалова, асфальтобетонного покриття вулиць Вишневої та Зенітної, щебеневого покриття вулиці Вокзальної, де буде освоєно більше 300 тисяч гривень. Крім цього, заплановано відремонтувати покрівлі житлових будинків №135 на вулиці Вишневій та №14 на вулиці Чкалова — 116 тисяч гривень; замінити електрощитові в житлових будинках на вулиці Чкалова, 14 та Курчатова, 13/1, 5. Біля будинку №13 на вулиці Чкалова буде збудовано новий дитячий майданчик вартістю 50 тисяч гривень.

У звіті про роботу Сергій Цимбалюк не оминув і проблеми мікрорайону, які він добре знає та якими постійно переймається, бо підприємство, яке він очолює, знаходиться в Гречанах. Одна з найгостріших — відсутність зливної каналізації, через що відбуваються постійні підтоплення дворових територій та під’їзних шляхів до будинків, установ і закладів, а також погані дороги. “Треба вирішувати питання, — наголосив депутат, — з під’їзною дорогою до будинку №17 на вулиці Чкалова, а також будинку №135 (під’їзди №№5 та 6) на вулиці Вишневій, відремонтувати асфальтове покриття дороги біля дитячої поліклініки та зробити відведення зливових вод від цієї медичної установи, а також житлових будинків на вулицях Чкалова, 13/1, Вишневій, 135, Курчатова, 15.

Активними були й ті, хто прийшов того дня на звітну зустріч з депутатом. Користуючись присутністю секретаря міської ради Валерія Лескова, представників управлінь та відділів міськвиконкому, люди акцентували на проблемах, а також дякували Сергію Цимбалюку за виконану роботу і сприяння у вирішенні питань, які їх турбують. Мешканці переймаються підтопленими дворовими територіями, які стають на заваді пересуванню не лише машин, а й пішоходів, встановленням дитячих майданчиків, поручнів біля під’їздів будинків для людей похилого віку, заміною вентилів, які б дозволяли у випадку аварій перекривати воду по стояках. Були прохання зрізати старі дерева, що загрожують безпеці людей. Загалом, тон розмови вийшов доброзичливий та в міру діловий. Виборці дали зрозуміти, що, проявивши довіру конкретній людині, вони мають право спитати в нього, як виконуються їхні накази.

Вікторія Стандрійчук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *