Соціум

У центрі міста двоїлося в очах У Хмельницькому відбувся перший парад близнят

Минулої п’ятниці хмельничани та гості міста могли спостерігати безпрецедентну подію — парад близнят, який був приурочений до Міжнародного дня захисту дітей.

Минулої п’ятниці хмельничани та гості міста могли спостерігати безпрецедентну подію — парад близнят, який був приурочений до Міжнародного дня захисту дітей.

Того дня сто близнят та двійнят зібралися на майданчику перед колишнім “Дитячим світом” на Проскурівській, звідки святковою колоною під супровід духового оркестру центральною вулицею міста пройшли до театру ляльок.

Такий парад у нашому місті відбувається вперше, та, незважаючи на це, він був масовим, адже участь у ньому взяли 50 пар близнят та двійнят віком від 6 до 12 років. За словами начальника міського управління молоді та спорту Валерія Вешка, батьки охоче відгукнулися на запрошення взяти участь у параді. “Організовуючи цей захід, ми лише вкотре хотіли показати, яке гарне молоде покоління у нас підростає, — розповідає Валерій Вешко. — Жодних умов учасникам параду ми не виставляли, лише просили, аби за можливості матусі одягли дітей в однаковий одяг”.

Перед стартом нестандартного дефіле всі діти отримали від організаторів ще й кольорові повітряні кульки та мильні бульбашки, якими дітвора тішила перехожих, створюючи святковий настрій.

За словами мами двох дівчаток-близнючок Наталії, вона охоче відгукнулася на пропозицію взяти участь у параді близнюків. “Ані та Маші цьогоріч виповнилося 11. Вони у мене ростуть розумними, слухняними, справжніми помічницями, — ділиться пані Наталія. — Спеціально для параду ми обрали однакові сукні, у яких мої дівчатка, впевнена, — найкращі!”.

Насамкінець на малечу очікував головний святковий сюрприз — безкоштовний показ вистави “Стрибаюча принцеса”, на яку були запрошені також діти з багатодітних родин.

Наш кор.
Фото Дмитра Свідерського

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *