Соціум

Як зустрічати Новий 2012 рік

Що має бути на святковому столі?
Оскільки Дракон — покровитель 2012 року за східним календарем — всеїдний, то не потрібно сильно заморочуватися вибором страв для святкового столу.

Що має бути на святковому столі?
Оскільки Дракон — покровитель 2012 року за східним календарем — всеїдний, то не потрібно сильно заморочуватися вибором страв для святкового столу.

Щодо напоїв, то основним із них має бути вода, оскільки вона є символом нового року. Краще, щоб вода була криничною — саме в ній вся сила її стихії. Проте про вогняні, як подих дракона, коктейлі не варто забувати — вони мають бути неодмінно, але не в надмірній кількості. Сподобається дракону і домашній глінтвейн з червоного вина, яке в давнину називали кров’ю дракона.

Порадує господаря 2012 року і різноманіття приправ на святковому столі: душистий перець, базилік, кориця, гвоздика, чілі…

Стосовно м’яса, то без пекучих східних рецептів не обійтися, щоб відчути вогняну міць дракона. Але головне при цьому, щоб м’ясні страви залишились їстівними.

На новорічному столі обов’язковою цього року має бути риба, причому варто вибрати делікатесні, небуденні її сорти.

Обов’язково потрібно приготувати, щоб привести дух дракона на ваше застілля, страву з гарбуза. Гарбузом можна і просто прикрасити стіл. Але все ж краще щось з нього створити їстівне. Наприклад, запекти солодкий гарбуз з курагою, горіхами та корицею або з м’ясом, овочами та ананасами.

Головне, щоб усі страви були свіжими. Тому небажані страви з консерв і заготівель на зиму.

Стихією 2012 року Дракона є вода, тож бажано розвісити в домі побільше черепашок, риб, морських зірок. І, звичайно, придбати фігуру самого дракона, бажано з дерева, кришталю і кераміки, яку потрібно розмістити на кухні чи при вході в будинок.

У чому зустрічати Дракона?
Перед початком святкування Нового року, придумайте, бажано за кілька тижнів, для себе вбрання. Воно цілком залежить від місця святкування і людей, які зустрічають з вами Новий рік. Для того, щоб Дракон приніс вам удачу, потрібно бути упевненим у собі і не боятися чогось нового.

На вас має бути вбрання, що відповідає року Дракона. Крім чорного кольору, підійде золотавий колір, а також яскраво-червоний і яскраво-зелений. Одяг повинен бути вільним і навіть зухвалим — Дракон любить усе блискуче й екстравагантне. Вітається вишуканий макіяж, манікюр, а також блискучі коштовності.

Як зустрічати рік Дракона?
Дракон любить веселитися по-справжньому! Музика повинна бути ритмічною і запальною. Сучасні напрямки, авангард, рок, все це чудово підходить для зустрічі 2012 року. Не сидіть на місці, Дракон любить рух.
Цей знак любить все нове і свіже, тож готуйтеся до свята заздалегідь. Придумуйте нові жарти та конкурси.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *