Соціум

Депутати-свободівці відзвітували про перший рік своєї діяльності

Відбулася прес-конференція депутатів міської ради від ВО “Свобода”, під час якої вони звітували про результати своєї діяльності у складі міської ради. Нагадаємо, за результатами виборів до місцевих рад, ВО “Свобода” отримала три мандати в міській раді.

Відбулася прес-конференція депутатів міської ради від ВО “Свобода”, під час якої вони звітували про результати своєї діяльності у складі міської ради. Нагадаємо, за результатами виборів до місцевих рад, ВО “Свобода” отримала три мандати в міській раді.

“У своїй діяльності ми керувалися світоглядними принципами, засадами та передвиборчою програмою нашого об’єднання. Ми намагались відстоювати та захищати інтереси громади в усіх сферах життя”, — каже депутат Віталій Діденко.
Депутати-свободівці організовували прийоми громадян у мікрорайонах міста. Працює також громадська приймальня при місцевій організації ВО “Свобода”, де хмельничани можуть отримати безкоштовну юридичну консультацію, спеціально відкрито й гарячу телефонну лінію.

Свободівці наголошують, що за їх сприяння вдалося вирішити ряд соціально-побутових питань. “За результатами запитів та звернень, підготовлених депутатами від “Свободи”, вдалося оновити асфальтобетонне покриття вулиць Мічуріна та Набережної, включити в план робіт вулиці Пасічну та Гончарова й провести частковий ремонт ще понад десяти доріг, — каже депутат-свободівець Олександр Симчишин. — Вдалося вирішити проблеми з септиком на вулиці Кожедуба, 4, з ремонтом покрівлі у понад десяти будинках, з облаштуванням прибудинкових територій та частини тротуарів, а також дитячих та спортмайданчиків. Наразі готується проектно-кошторисна документація щодо облаштування пішохідного переходу на вулиці Кам’янецькій в районі зупинки “Пам’яті Героїв” тощо”. Крім того, свободівці займаються вирішенням питань щодо вивезення сміття, демонтажу антен стільникового зв’язку, заміни аварійних електроопор, покращення освітлення вулиць, роботи міського пасажирського транспорту тощо.

Олександр Симчишин наголосив, що найчастіше доводиться вирішувати земельні питання, звернення щодо незаконного звільнення працівників, невиплат дітям війни, пенсіонерам, а тому зараз важливо допомогти громадянам у відстоюванні їх інтересів.

Крім того, за ініціативи депутатів від ВО “Свобода” було створено спеціальну робочу депутатську комісію, що дало змогу позитивно вирішити питання щодо зміни керівника КП “Електротранс” та дати поштовх для розвитку цього підприємства. Наразі створена та працює спеціальна робоча група для контролю за будівництвом другої нитки Чернелівського водогону.

Під час прес-конференції свободівці наголосили на важливості недопущення добудови третього та четвертого енергоблоків на ХАЕС за завищеною вартістю і без врахування вимог екологічної безпеки. Настоюють вони й на необхідності проведення Всеукраїнського референдуму щодо недопущення торгівлі землею сільськогосподарського призначення. Крім того, депутати від ВО “Свобода” займаються організацією різноманітних заходів, направлених на популяризацію здорового способу життя, розвитку національної культури, вшанування народних традицій.

Під час прес-конференції свободівці пообіцяли в подальшому не здавати позицій та відстоювати інтереси та права хмельничан, а також поділились планами на наступний рік.

Наш кор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *