Соціум

Серед юних “динамівців” України кращі “авангардівці” Хмельницького!

У Львові 3-6 жовтня відбувся відкритий чемпіонат фізкультур-но-спортивного товариства “Динамо” з боксу серед юнаків 1997-1998 років народження. Цей турнір називався “Юний динамівець” і був присвячений 20-річчю Незалежності України.

У Львові 3-6 жовтня відбувся відкритий чемпіонат фізкультур-но-спортивного товариства “Динамо” з боксу серед юнаків 1997-1998 років народження. Цей турнір називався “Юний динамівець” і був присвячений 20-річчю Незалежності України. Більше 120 бійців представляли Київську, Донецьку, Луганську, Львівську, Закарпатську, Івано-Франківську, Волинську, Кіровоградську, Чернівецьку та інші області, а також Крим і Київ. Відкритий статус змагань дозволив взяти участь у ньому вихованцям секції боксу ДЮСШ №2 “Авангард” нашого міста. І підопічні заслуженого тренера України Анатолія Чумакова вкотре довели свій високий клас. Із чотирнадцяти вагових категорій наші земляки виступали в одинадцятьох. Причому зробили це вище всяких похвал. У перший же день “авангардівці” перемогли опонентів в усіх одинадцяти поєдинках! Згодом хмельницькі боксери продемонстрували бокс високого ґатунку. Єгор Шевченко, Андрій Рага та Єгор Грошев вибороли треті місця у своїх вагових категоріях. Дев’ять боксерів завоювали право битися у фінальних поєдинках турніру. В підсумку змагань розрядники Олександр Мединський, Олександр Таранов, Олександр Середюк та кандидат у майстри спорту Андрій Масловський стали “срібними” призерами турніру. А п’ять “авангардівців” стали чемпіонами — це В’ячеслав Гаврилюк, Андрій Клембовський, Тимур Гусак, Дмитро Парубок та Павло Гула (на фото зі своїм наставником). Такий успіх дозволив хмельничанам у неофіційному командному заліку посісти перше місце на турнірі у Львові.

Високу оцінку виступам хмельничан дав головний суддя змагань Ігор Білецький, а одним із київських керівників ФСТ “Динамо” сказав: “Шкода, що такі хороші бійці представляють не наше спортивне товариство…”. Анатолій Чумаков у розмові з нашим кореспондентом відзначив: “В особі В’ячеслава Гаврилюка ми бачимо приклад зростання хорошого майстра шкіряної рукавички. Не сумніваюся, що вже в найближчій перспективі він принесе гучні перемоги для Хмельниччини, та й України. Андрій Клембовський проявив на львівському ринзі високий тактико-технічний вишкіл. З кожним виступом демонструє все кращі результати. Тимур Гусак не дуже швидкий боксер, але перемагав суперників за рахунок вольових якостей, бився, як прийнято казати, “від гонга до гонга”. Дмитро Парубок переважав опонентів за рахунок швидкісних здібностей і достатньої технічної майстерності. Цікавий боксер, який уже ставав переможцем першості України. Насамкінець, Павло Гула, який тренується у нас три роки, є незручним для суперників, бо він — лівша. Цим і користувався, багато ударів опонентам наносив у тулуб і голову”.

Призери та переможці турніру були нагороджені медалями і дипломами.

Підготував Віктор Котов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *