Соціум

Кримінал №30

Напав на сусідів за дві сотні
У Кам’янці-Подільському молодий чоловік побив пенсіонерку та її сина за 200 гривень.

28-річний сусід проник у будинок потерпілих через незачинені двері. Спочатку непроханий гість побив чоловіка, а потім — 82-річну бабусю і взявся нишпорити в хаті. Знайшовши 200 гривень, спокійно подався геть. Того ж вечора гроші витратив на випивку.

Наразі грабіжника затримано і він перебуває під вартою, йому загрожує позбавлення волі терміном від чотирьох до восьми років.

За кермом таксі зловили наркомана
У Хмельницькому затримали наркомана-таксиста.

Лейтенант Юрій Гемський та молодший сержант міліції Максим Сотников за порушення правил дорожнього руху на одній із вулиць обласного центру зупинили автомобіль “Фольксваген Пасат”. Окрім водія, в салоні знаходилися ще двоє чоловіків та жінка. Всі помітно нервували та поводилися неадекватно. Під час огляду автівки правоохоронці знайшли пакет свіжих макових головок, шприци та інші засоби для виготовлення наркотику та здійснення ін’єкцій.

Водія легковика доправили в наркологічний диспансер, де підтвердили, що він перебував за кермом у стані наркотичного сп’яніння. Транспортний засіб затримано на штафмайданчику, а у його власника вилучено водійські права та складено адміністративний протокол, за яким він мусить сплатити штраф від 150 до 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Встановлено, що водій автомобіля вже три роки перебуває на обліку в наркологічному диспансері. І це при тому, що паралельно майже стільки ж часу він працює таксистом. У день затримання чоловік також виїхав на маршрут, але зняв шашечки, бо підвозив знайомих, до речі, теж пацієнтів наркодиспансеру.

За інформацією центру зв’язків із громадськістю УМВС України в Хмельницькій області, підготувала Ольга Цимбалюк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *