Соціум

У Хмельницькому замінували відділ міліції

Ця сенсаційна чутка розлетілася містом минулої п’ятниці зранку. Небезпека загрожувала Зарічанському відділку міліції, під вхідні двері якого начебто підкинули вибухівку.

За свідченням очевидців, до місця пригоди миттєво з’їхалися всі рятувальні служби, керівництво міського, а потім і обласного управлінь правоохоронних органів. На підозрілий об’єкт накинули кілька автомобільних покришок, які трохи згодом сапери стягнули спеціальним якорем. Виявилося, що це чоловіча чорна сумка. Першими її обстежили собаки. Зі слів свідків, спеціально видресирувані тварини не відчули ніякої загрози. Отож пакунок відтягнули на безпечну відстань і взялися зривати водяними гарматами. З другої спроби вміст підкинутого розлетівся на 1,5-2 метри: це були залікова книжка, мобільний телефон, відеокамера, гаманець, ключі від автомобіля, водійські права, дозвіл на носіння зброї, сам пістолет і, що найцікавіше, посвідчення співробітника міліції.

Коли ж усі зітхнули з полегшенням, начальник міського управління міліції Василь Птащук повідомив, що це були звичайні навчання. Однак, зі слів тих таки свідків, ситуація зовсім не нагадувала вигадану або спеціально сплановану.

Ольга Цимбалюк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *