Соціум

До підсумків хокейної весни

У кінці квітня чемпіонат Хмельницької області з хокею завершиться іграми чотирьох команд.

Фіналу чемпіонату дісталися чотири команди з семи. Обласна федерація хокею на своєму засіданні визначила порядок ігор півфінальної та фінальної частин турніру. Спочатку по дві гри на хмельницькій ковзанці “Льодовий період” проведуть між собою пари команд “Атріумъ” — “Ротор” і “Легіон” — ”Нетішин”. А 30 квітня, як повідомив голова федерації, депутат міської ради Сергій Мандзій, у льодових двобоях будуть визначені призери чемпіонату, які й отримають заслужені нагороди.

Підбиваючи попередні підсумки чемпіонату, члени обласної федерації хокею зазначили, що певні організаційні труднощі пов’язані з відсутністю спеціалізованого хокейного майданчика. Втім робота з його створення вже ведеться у рамках всеукраїнської програми, і за кілька років хокейне льодове поле у Хмельницькому таки з’явиться.

А з ближчих планів — організатори чемпіонату надалі більш прискіпливо будуть ставитися до дисципліни гравців на майданчику і поза ним. Адже хмельницькі аматори хокею мають на меті гартувати не лише фізичні, а й моральні якості, а привабливість цієї чоловічої гри полягає не тільки в енергійності, а й в умінні володіти собою. Особливо це стосується молодого спортивного покоління, якому досвідчені хокеїсти хочуть подати гідний приклад.

Ігор Западенко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *