Соціум

“Так випала карта…”

Нині на естраді нові співаки і гурти з’являються ледь не щодня. Для одних це лише хвилини слави, для інших — шлях на зоряний олімп. Як не прикро, часто перший кліп залишається єдиним. Але ця статистика не зупиняє Надію Дорофєєву та Позитива (Олексія) — учасників молодого гурту “Время и стекло”, які днями презентували уже другий свій кліп на пісню “Любви.net”.

Нині на естраді нові співаки і гурти з’являються ледь не щодня. Для одних це лише хвилини слави, для інших — шлях на зоряний олімп. Як не прикро, часто перший кліп залишається єдиним. Але ця статистика не зупиняє Надію Дорофєєву та Позитива (Олексія) — учасників молодого гурту “Время и стекло”, які днями презентували уже другий свій кліп на пісню “Любви.net”.

— Ви не так давно разом, але вже стали відомими не лише на теренах України. З чим це пов’язано?
Позитив: У першу чергу, потрібно подякувати нашому продюсеру Потапу. Те, що гурт “Время и стекло” взагалі з’явився на світ, повністю його заслуга. Ні для кого не секрет, що кожного новачка судять за першим кліпом. Тож я вдячний людям, які допомагали нам у створенні кліпу “Так выпала карта”. Він справді чудовий!
Надя: Якщо ж говорити про наших фанів за кордоном, то їх поява пов’язана з тим, що у нашому кліпі були використані декілька кадрів із кліпу корейського гурту “Big bang”. Звісно, це все законно, але прихильники того гурту, як тільки дізналися про це, стали нас недолюблювати. Впевнена, це було до того, як вони побачили наше відео, бо зараз у нас так багато прихильників у Кореї, що нас постійно запрошують туди на концерти. Але ми поки що до цього не готові.

— А як щодо України?
Позитив: Концерти будуть. Можливо, уже цього літа. Та точних дат сказати не можу. Ми повинні спочатку записати альбом.
Надя: Стараємося зробити все якомога швидше, чесно-чесно! Щодня створюємо щось нове. Льоша, наприклад, пише класну музику.
Позитив: Приємно, коли мене хвалять (сміється). Але Надя не сказала, що пише вірші. До речі, досить непогані. Сподіваюся, серед пісень у нашому першому альбомі ви знайдете пісні на слова Наді Дорофєєвої.

— А чим ще ви займаєтеся, крім написання і запису пісень?
Надя: Вокалом, звичайно, а також беремо участь у різних урочистих заходах з однією-двома піснями. На початку березня брали участь у шоу “Заспівай, якщо зможеш” на “Новому каналі” і разом з братами Борисенками виграли двадцять п’ять тисяч гривень. А ще я співаю з Віктором Логіновим у шоу “Зірка + зірка-2”.

— Хвилюєшся перед виступами?
Надя: Звичайно, хвилювання є. Але мені подобається працювати у парі з Віктором Логіновим, бо він відповідально ставиться до цього шоу: не пропускає репетицій, вчить слова.

— А Позитив тебе підтримує?
Надя: Так. Він ще не пропустив жодного мого виступу. Навіть коли цілий день у студії записував музику. Дивлюся: він втомлений, очі червоні, йому б поспати, але він приїхав і каже, що в мене все вийде, що я — молодець. Це дуже підбадьорює.

— А ваші прихильники? Вони теж тебе підтримують?
Надя: Безумовно! Вони пишуть “В контакте”, на електронку. Дуже приємно читати їхні повідомлення.
Позитив: Але не всі. Є дівчина, яка регулярно пише у мене на “стіні” якісь образливі речі про Надю.
Надя: Спочатку мені це було неприємно. Однак потім я збагнула, що вона щодня заходить “В контакте” лише для того, щоб попліткувати про мене. І я вже починаю собою пишатися: хтось мені заздрить.

— А чию підтримку ви відчуваєте найбільше?
Позитив і Надя: Потапа!!! (сміються).
Олексій: Він нам як батько: не перехвалює, але й не сварить за дрібниці. З ним дуже приємно працювати.

— А рідні? Як вони ставляться до вашого дуету?
Позитив: Взагалі-то моя сім’я воліла бачити мене дипломатом, тому не дуже зраділа, коли я став співаком. Проте врешті-решт батьки змирилися з моїм вибором. А наші з Надею пісні їм навіть подобаються.
Надя: На відміну від Льоші, я з дитинства знала, що хочу бути співачкою. Мої батьки підтримували це моє прагнення: я їздила на різноманітні конкурси, кастинги. Тому, коли сказала про те, що стала учасницею гурту “Время и стекло”, вони несказанно зраділи. Але, коли дізналися, як ми знімали перший кліп, занепокоїлись про моє здоров’я.

— Чому?
Надя: Річ у тім, що під час зйомок на вулиці лежав сніг, а я повинна була бігти полем у легенькому платті і робити вигляд, що мені тепло. Тоді я трохи застудилася, та вже за кілька днів усе було в нормі. Втім Льоші теж довелося несолодко.
Позитив: Так, було дуже холодно, але я не скаржуся. Ми знімали кліп 12 годин, тому під кінець я думав лише про те, як би швидше дістатися до ліжка. Мені вже було байдуже: холодно — не холодно. Я просто хотів спати.

— Знімати кліп на пісню “Любви.net” було так само складно?
Позитив: Ні. Цього разу зйомки проходили у павільйоні, тому ми не мерзли. Однак на нас були якісь неймовірні костюми, в яких було не дуже зручно пересуватись.
Надя: А мені костюми дуже сподобались!

— Залишилися задоволені результатом?
Надя: Цілком.
Позитив: І ми, і Потап, і, сподіваюся, глядачі теж.

— Ви вже готуєтеся до зйомок нового кліпу?
Позитив: Ми, як піонери, завжди готові! (сміється).

— Cподіваюся незабаром побачити ваш третій кліп, а вас самих — на концерті у Хмельницькому!
Надя: Ми обов’язково приїдемо! Чекайте!

Розмовляла Дарина Гладун

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *