Без категорії

“Альборадо” підкорив “Фест-2011”

В останні дні зими в Івано-Франківську під патронатом тамтешнього міського голови проходив XXI Всеукраїнський фестиваль естрадно-спортивного танцю “Фест-2011”. Журі фестивалю складали танцюристи-професіонали, серед яких гості з Польщі Ельжбета Кубєц і Збігнев Левінський. Головою журі була хореограф з Одеси Ліна Пойденко. У “Фесті” взяли участь колективи з Івано-Франківщини, Києва, Дніпропетровська, Львова, Чернівців, Одеси, Тернополя, Рівного та Хмельницького, усього 38 ансамблів, які продемонстрували 148 композицій. Наше місто представляли два колективи: зразковий ансамбль спортивно-сучасного танцю “Імпульс” і зразковий ансамбль стилізованого бального танцю “Альборадо” Палацу творчості дітей та юнацтва (керівники Наталя та Олександр Мильнікови).

Фестивальне дійство відбувалося у декілька етапів: чотири відбіркові виступи та великий гала-концерт переможців. Вихованці ансамблю “Альборадо” представили на суд журі танці “В гостях у гномів” і “Кольорові парасольки”. Остання композиція, до речі, під час фінального гала-концерту була визнана однією з кращих. Юні артисти отримали заслужені нагороди: грамоту Івано-Франківської міської ради за високу виконавську майстерність, диплом та кубок “Десять кращих композицій Фесту”, пам’ятні медалі тощо.

Зазначу, що “Альборадо” не перший рік посідає призові місця у “Фесті”: у 2009 році вони здобули третє місце, а у 2010-ому — друге.

За словами Наталі Мильнікової, фестиваль був гарно організований: за кожним ансамблем закріплювався волонтер, який зустрічав їх у місті та допомагав орієнтуватися під час проходження фестивалю. Танцівникам були створені чудові умови для підготовки до конкурсу. Також для всіх учасників фестивалю організатори підготували гарну розважальну програму: дискотеку, екскурсії містом та в Яремче.

Вікторія Таран, вихованка Палацу творчості дітей та юнацтва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *