Без категорії

Флешмобом по… Табачнику

У п’ятницю біля “Дитячого світу” в обласному центрі молодіжна організація “Студентська Свобода” зорганізувала флешмоб під гаслом “Ось така розплата чекає Табачного щура”. Мета акції була задекларована у листівці під гаслом “Не мовчи! Собачника замочи!”, у якій було висловлено обурення проти українофобських заяв нинішнього міністра освіти і науки, молоді та спорту Дмитра Табачника, а також його ініціатив в освітянській галузі.

Мабуть, цю та інші антитабачниківські акції, які ініціює нині партія “Свобода”, інші державницькі сили, слід розглядати як крайній вияв протесту проти антиукраїнської політики в гуманітарній сфері, яку демонструє нова влада та зокрема сам Дмитро Табачник.

Але “декор” цієї акції під виглядом символічного суду інквізиції з бутафорською шибинецею викликає певні запитання до її організаторів. Чи з фантазією у них не все гаразд, чи вже не вистачає креативу у візуальній постановці таких політичних дійств? Хоч щодо змісту самих вимог й оцінок так званої публіцистики Табачника таки все гаразд…

М.Шевчук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *