Соціум

“Школа волонтерів” розпочала свою роботу

Нині в Україні існує безліч невирішених соціальних проблем. Усвідомлення необхідності активної участі суспільства щодо їх подолання відкриває нові можливості, а також сприяє розвитку нових громадських ініціатив. Однією з них є відродження волонтерського руху.

З метою надання студентам знань з психолого-педагогічних, правових, соціально-медичних питань, розвитку творчих здібностей, самовираження та становлення волонтерів, як активних членів суспільства, міський Центр соціальної допомоги молоді та Всеукраїнська благодійна організація “АСЕТ” розпочали роботу “Школи волонтерів”. На початку березня в рамках проекту відбулася перша зустріч зі студентами Хмельницького національного університету, гуманітарно-педагогічної академії, ХІ МАУП та кооперативного торговельно-економічного інституту.

Організатори “Школи волонтерів” ознайомили студентів з напрямками діяльності благодійної організації “АСЕТ” та представили напрямки роботи “Школи волонтерів”.

Під час наступних зустрічей зі студентами планується проведення різноманітних лекцій, тренінгів, “круглих столів” та заходів з підтримки здорового способу життя.

Всі охочі та небайдужі до творення корисних справ запрошуються на наступну зустріч, яка відбудеться 16 березня о 17.00 у приміщенні ЦНТЕІ, 7 поверх, конференц-зал.

М.Любецька-Лемещук, соціальний педагог Центру

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *