Соціум

“Крок до зірок” Єви Панаріної

Міська школа мистецтв виховує справжніх зірок української естради. Це підтвердила юна співачка Єва Панаріна, котра нещодавно виборола гран-прі на всеукраїнському телевізійному дитячому конкурсі “Крок до зірок”. Тут слід відзначити, що найвищу нагороду — гран-прі організатори конкурсу створили саме для талановитої хмельничанки, адже її артистичності, майстерному вокалу й тонкому розумінню музики різних стилів першого місця було замало…

 

 

Міська школа мистецтв виховує справжніх зірок української естради. Це підтвердила юна співачка Єва Панаріна, котра нещодавно виборола гран-прі на всеукраїнському телевізійному дитячому конкурсі “Крок до зірок”. Тут слід відзначити, що найвищу нагороду — гран-прі організатори конкурсу створили саме для талановитої хмельничанки, адже її артистичності, майстерному вокалу й тонкому розумінню музики різних стилів першого місця було замало. Дійти до успіху у престижних змаганнях Єві допомогла її вчителька вокалу Лідія Євгеньєва. Саме вона відшліфовує природний талант дівчинки і розвиває в ній професійні вміння музиканта. Так, під опікою Лідії Андріївни були підготовлені конкурсні різностилеві пісні Єви. З кожним кроком до зірок — з кожним етапом конкурсу дівчинка набувала майстерності, враховувала всі зауваження професіоналів, удосконалювалася як співачка. Євину недитячу працелюбність, оптимізм і талант відзначило почесне журі, до складу якого входили зірки української естради та продюсери. П’ять етапів конкурсу таки зробили дівчинку справжньою зіркою, яка полюбилася телеглядачам. Приємним подарунком для юної співачки стала пропозиція організаторів “Кроку до зірок” виступити на новорічному концерті телеканалу “Перший національний” разом з відомими співаками. А після Євиної перемоги у телевізійних дитячих змаганнях дівчинці запропонували стати ведучою “Кроку до зірок-2011”.

 

Активності і таланту дівчинці вистачає і на участь в інших проектах. Телеглядачі знають її і як учасницю талант-шоу “Нащадки”. Попереду ж у Єви Панаріної ще безліч планів і задумів, у здійсненні яких вона не сумнівається. Зокрема, мріє стати учасницею відомих музичних конкурсів “Євробачення”, “Слов’янський базар” та “Нова хвиля”. “Єва ніколи не переживає перед виступом. Її оптимізму можна позаздрити. Я тішуся, що моя донечка талановита і старанна. Знаючи її мрію стати відомою співачкою, намагаюся їй в цьому допомогти. Завжди їжджу з дочкою на гастролі, шию їй костюми для виступів, разом підбираємо пісні. Я вдячна й тим людям, котрі також допомагають здійснити дитячі мрії, вирощують таланти. Ними є і Євина вчителька Лідія Євгеньєва, і організатори “Кроку до зірок”. Була вражена доброзичливою атмосферою під час проведення телешоу. Професійні гримери та костюмери, якими на конкурсі були студенти Київського університету культури та мистецтв, дбали про кожного учасника. Велика дяка і президенту телепроекту Михайлу Поплавському”, — каже мама переможниці “Кроку до зірок” пані Наталя.

Наш кор.
На фото: Єва з Лідією Євгеньєвою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *