Соціум

Андрій Романіді одружився

12 лютого співак і телеведучий Андрій Романіді та дизайнерка інтер’єрів Ольга Бексяк відгуляли своє весілля.

 

12 лютого співак і телеведучий Андрій Романіді та дизайнерка інтер’єрів Ольга Бексяк відгуляли своє весілля.

Святкували знаменну подію у нещодавно відкритому залі спортивно-оздоровчого комплексу “СВ”, дизайн якого розробляла наречена. Разом з молодятами їхню радість розділили 75 гостей, серед яких було чимало відомих особистостей: директор продюсерського центру “Ексклюзив” Ганна Лернатович, директор спортивно-оздоровчого комплексу “СВ” Віктор Вікарчук, співак Андрій Клименко, співачки Тетяна Рябініна, Альона Мороз із чоловіком Олександром Поповим, начальник управління культури, туризму і курортів облдержадміністрації Ірина Трунова, фотохудожник Сергій Іванов і його дружина — начальник управління з питань внутрішньої політики ОДА Валентина Моїсеєнко та багато інших. За свідків Андрій і Ольга взяли Олену Польову та її чоловіка Олега Фіщука.

На свою адресу наречені отримали чимало щирих і теплих побажань. Було багато по дарунків-сюр-призів, які приємно вразили та здивували молодят. Це і фотокартина від Сергія Іванова, і зйомка весільного фото та відео у подарунок, і кліп-lovestory від Fonar Studio та ще багато неординарних цікавих презентів.

Познайомилася пара ще вісім років тому. Оля, яка на той час працювала в місцевому представництві телеканалу “Інтер”, шукала голос для озвучування реклами. Випадково почувши за спиною в кафе голос Андрія, обернулася до нього і запропонувала стати “голосом” популярного телеканалу. Так розпочалася їхня співпраця, яка згодом переросла у справжнє почуття. “В Олі мене найбільше привабили краса, комунікабельність, вміння “крутитися” і перемагати”, — зізнається Андрій.
Датою весілля невипадково обрали 12 лютого. За словами Андрія, спочатку хотіли одружитися саме у день усіх закоханих, 14 лютого, але цьогоріч ця дата припала на понеділок, який, як відомо, день важкий. Тому зіграти весілля вирішили у найближчу до 14 лютого суботу, до того ж у свято Трьох святих.

Через декілька років пара збирається організувати грандіозне вінчання та засвідчити свій союз перед Богом. А невдовзі молодята вирушать у романтичну подорож країнами Європи.

Оксана ПАЛЯНИЦЯ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *