Соціум

Відбувся фестиваль оздоровчих практик

З-поміж усіх багатств та інших принад світу для людей найдорожчим завжди було і нині залишається здоров’я. Фізично-духовний тонус є запорукою щастя та достатку.

Минулими вихідними у нашому місті на базі НВК №10 відбувся перший фестиваль оздоровчих практик. Раніше подібний фестиваль проходив у Вінниці.
За переконанням організаторів фестивалю, підтримувати здоров’я у належному стані значно економніше, аніж потім його відновлювати. Оздоровчі практики, які були представлені протягом двох фестивальних днів, є популярними методиками, які широко використовуються у світовій нетрадиційній медицині.

Для хмельничан, які забажали оздоровитись та навчитись підтримувати себе у тонусі, було запропоновано понад 50 майстер-класів від спеціалістів з Хмельницького, Вінниці, Львова, Києва та Дніпропетровська. Протягом фестивалю (вхідний квиток за два фестивальні дні коштував 120 грн.) кожен охочий міг випробувати на собі чудодійну силу психосоматики, фітотерапії, масажу, астрології, танцювально-рухової терапії, махаріші-йоги, медитації, реінкарнаційної терапії та інших методик. Більшість представлених оздоровчих практик спрямовані на покращення та гармонізацію способу життя людини, її здоров’я та світосприйняття. Пройшовши коротке навчання у майстрів-практиків, людина зможе надалі самостійно застосовувати отримані знання у повсякденному житті.

За словами спеціаліста з реінкарнаційної терапії Олега Руснака, ця методика дозволяє людині проаналізувати стан власного здоров’я та підібрати найбільш оптимальний шлях лікування. “З допомогою цієї методики людина може через вивчення законів долі та карми проникнути в підсвідомість, розвинути інтуїцію, щоб точно визначити причину хвороби або знайти вихід у складній життєвій ситуації”, — каже Олег Руснак.  
Окрім численних майстер-класів, відвідувачі могли ознайомитися та придбати різноманітні засоби догляду, продукти Аюрведи та фітотерапії, індійські прянощі, спеції і приправи, одяг, пізнавальну літературу тощо.

Наш кор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *