Соціум

Богдан Бортнік поміняв рідне “Динамо” на луцьку “Волинь”

Прем’єр-лігівська “Волинь” поповнилася новим гравцем. Ним став футболіст нашого “Динамо” Богдан Бортнік, якому за кілька днів виповниться 19 років.

У луцьку команду Богдана запросили в ролі атакуючого півзахисника. Нині він разом зі своїми новоспеченими одноклубниками перебуває на перших у міжсезонні зборах у Ялті.
“На цьому етапі підготовки будемо працювати над вправами на витривалість. Передбачені і техніко-тактичні заняття. Загалом футболісти матимуть до п’яти тренувань на день, починаючи з зарядки. Далі — аеробіка, гімнастика, силові вправи на тренажерах, басейн”, — цитує офіційний сайт “Волині” головного тренера команди Віталія Кварцяного. А вже 26 січня його пі-допічні вирушать на збори в Туреччину.

Нагадаємо, що Бортнік на молодіжному рівні виступав за дніпропетровське “Дніпро”. Путівку в дорослий футбол юнак отримав у хмельницькому “Динамо”. За домашній клуб він дебютував у 2009 році.

Додамо, що Богдан — племінник відомого українського футболіста, також нашого земляка Богдана Шершуна. Сподіваємося, що Бортніку вдасться зробити не гіршу футбольну кар’єру, ніж родич. Тепер уже колишній наставник Богдана, головний тренер наших динамівців Віктор Муравський стверджує, що якби хлопець не був перспективним, то його навряд чи запросили б грати у вищу лігу. “Він молодий та амбітний футболіст і ми дуже раді за його кар’єрні зміни”, — додав він.

Ольга Цимбалюк
Фото з сайту fcpodillya.km.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *