Соціум

У Хмельницькому відкрилася виставка у стилі ню

Минулого тижня в арт-галереї “Ренесанс” відбулося відкриття першої для нашого міста колективної виставки у стилі ню. В експозиції — понад 60 художніх творів та 36 фотографій місцевих митців. Свої роботи представили художники та фотографи Олександр Куркчі, Надія Борецька, Олександр Антонюк, Сергій Іванов, Геннадій Процевич, Юрій Бухта та інші.

У перекладі з французької ню — оголений, роздягнутий. Цей стиль є одним із видів мистецтва, присвячений зображенню оголеного тіла. За словами працівників галереї, така виставка в нашому місті проводиться вперше. І навіть попри те, що роботи є досить незвичними, екстравагантними та відвертими, подібна експозиція нещодавно виставлялась у “Родинному домі”, щоправда, тривала вона зовсім недовго. 
Під супровід неймовірних мелодій скрипки та гітари глядачі та учасники виставки, крок за кроком мандруючи галереєю, поринали в атмосферу загадковості. Важко було не помітити легкого подиву та захвату в очах відвідувачів, адже кожна представлена картина чи світлина по-своєму вражала.
На переважній більшості робіт — чарівні представниці слабкої статі. Своїми роботами митці намагалися передати естетику та витонченість оголеного тіла.
Всіх майстрів організатори виставки нагородили почесними грамотами.
У приміщенні арт-галереї “Ренесанс” виставка триватиме до 7 січня.

Наш кор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *