Спорт

Молоді сім’ї в олімпійському русі

У традиційному “Диво-фестивалі усвідомленого батьківства”, організаторами якого виступили навчально-освітянські центри розвитку “Простір”, “Щасливе материнство”, відділення Національного олімпійського комітету України в Хмельницькій області, найбільш захоплюючими та емоційними виявились перегони повзунів. Ввечері 3 серпня на затишній території центру “Простір” відбулись основні заходи: різноманітні конкурси, майстер-класи, розваги дошкільнятами.

Розпочалося спортивно-розважальне дійство розминкою і продовжилося символічною естафетою олімпійського вогню. А далі на старт чотириметрової дистанції були запрошені двадцять чотири 6-11 місячних малюків, які в двох вікових групах за підтримки членів родини боролися за перемогу в конкурсі “жвавий повзун”. Головними арбітрами виступили представники відділення НОК України в області: перший заступник голови Віктор Флентін і олімпієць зимових Ігор 1992 та 1994 років Олександр Бортюк.

Переможці й призери змагань отримали свої перші спортивні трофеї — медалі. В показових виступах техніку володіння зброєю періоду Середньовіччя продемонстрували члени Хмельницької обласної федерації бойового гопака.

Організатори та партнери фестивалю вручили всім учасникам подарунки, засоби гігієни, фармацевтичну продукцію, солодощі і сувеніри з олімпійською символікою.

Наш кор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *