Без категорії

Як діяти в разі надзвичайної ситуації, або війни?

Аби зорієнтувати населення, як діяти в кризовій ситуації Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки МКІП у співпраці з Державною службою України з надзвичайних ситуацій Міністерством оборони України Апаратом Головнокомандувача ЗСУ та громадськими організаціями видали спеціальну брошуру,

В сучасному світі, окрім військової загрози, поширилися атаки на критичну інфраструктуру, транспорт, IT-систему, комунікації тощо. Наприклад, в результаті атак можуть виникнути проблеми з медичними послугами, системами зв’язку та електропостачання. Безумовно, державні і місцеві органи влади, служби та інституції відповідають за підтримку функціонування суспільства і надання допомоги. Однак кожен окремий громадянин також долучається до колективної відповідальності за безпеку нашої країни. Вважають автори соціального буклету.

У  брошурі  містяться практичні поради, які можуть стати корисними в надзвичайних ситуаціях і під час війни.  Зокрема, ви дізнаєтеся, про що варто знати, опинившись в зоні обстрілу, як не стати жертвою дезінформації, як діяти після отримання сигналу «Увага всім», як підготувати тривожну валізу, зрештою, як зателефонувати до рятувальних чи аварійних служб. Тримайте таку інформацію під рукою. Докладно із брошурою знайомтеся тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *