Без категорії

На підтримку тероборони Хмельницького виділять мільйон гривень

На найближчій сесії Хмельницької міської ради, 23 лютого, депутати планують затвердити Програму шефської військової допомоги частинам Збройних Сил України, Національної гвардії України, які розташовані на території Хмельницької громади на 2022-2023 роки. Відповідно до Програми, зокрема, буде виділено мільйон гривень на розгортання батальйону територіальної оброни міста Хмельницького та забезпечення його надійного функціонування.

Підтримка військових частин, які базуються на території Хмельницької громади, є постійною та досить значимою, – констатують у міській раді. Так у 2021 році на ці цілі згідно попередньої Програми шефської військової допомоги було спрямовано 350 тисяч гривень. Кошти використано на придбання оргтехніки та зимового одягу для військовослужбовців.

Загалом же протягом останніх п’яти років військовим частинам, які розташовані на території  обласного центру,  надали підтримки на понад 20 мільйонів гривень. 

Також створена й активно діє координаційна рада з питань надзвичайних ситуацій та територіальної оборони в Хмельницькій міській територіальній громаді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *