Без категорії

Позачергова й непересічна. Відбулася сесія Хмельницької міської ради

Сесію Хмельницької міської ради  скликали терміново, адже виникла нагальна необхідність надати дозвіл на укладення енергосервісного договору з КП «Міськсвітло». У результаті дії договору буде замінено 4000 тисячі ліхтарів на 69 вулицях міста. Крім того, придатні старі ліхтарі  встановлять на старостинських округах, на прибудинкових територіях та в приватному секторі, тобто там, де є в них найбільша потреба. «Це дасть нам велику економію електроенергії, і за її рахунок ми повернемо кошти за встановлення нової мережі», –  зазначив Хмельницький міський голова Олександр Симчишин.

Того ж дня очільник міста мав ділову зустріч із Надзвичайним і Повноважним послом Ісламської Республіки Пакистан в Україні Ноелем Ізраелем Хохарою. Йшлося про подальшу співпрацю місцевих швейників із пакистанськими партнерами. На сьогоднішній день місто вже має домовленості про презентацію пакистанської сировини для місцевих підприємств легкої промисловості. Також започатковано контакти в сфері вищої освіти, культури.

Учасники засідання разом із усіма розпорядниками коштів детально проаналізували проблеми і недоліки міського бюджету  на 2022 рік. Зокрема, резерви та дієві заходи для наповнення дохідної частини, оптимізацію видаткової частини по всіх галузях міського господарства, оперативність і якість управлінських рішень.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *