Без категорії

Стартував онлайн конкур читців «Квітка Прометея»

До 151 річниці з дня народження Лесі Українки в Хмельницькому розпочався традиційний конкурс читців  «Квітка Прометея». Захід покликаний популяризувати серед школярів та студентів рідні мову та літературу, глибше знайомити з творчою спадщиною великої української поетеси, виявляти обдарованих дітей та молодь. Його організували Хмельницький міський будинок культури та Департамент освіти й науки Хмельницької міської ради.

 У конкурсі беруть участь учні всіх  класів  загальноосвітніх та мистецьких шкіл, а також студенти вузів обласного центру. Конкурсна програма кожного учасника складається із двох творів українською мовою, один із яких обов’язково Лесі Українки.

Захід проходитиме в чотири етапи. 24 січня розпочався перший етап, на якому учасників конкурсу визначатимуть у навчальних закладах. На другому етапі конкурсанти надсилають на мейл Хмельницького міського будинку культури анкету та відео виступу, на третьому – компетентне журі переглядатиме відео виступів та визначатиме переможців. На четвертому етапі, 25 лютого, у день народження Лесі Українки, в Хмельницькому міському будинку культури відбудеться церемонія нагородження переможців із врученням дипломів та цінних подарунків.


ПОЛОЖЕННЯ Відкритого міського конкурсу читців «КВІТКА ПРОМЕТЕЯ – 22»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *