Без категорії

Корисна розвага з «Гуфі-центром»

В обласному центрі культуру правильного поводження з відходами дітям та молоді прививають з допомогою веселих та пізнавальних екскурсій до  «Гуфі-центру». Саме таку назву носить навчальний центр поводження з відходами, що є вдалим проєктом муніципального офісу “Розумне Довкілля. Хмельницький”. Тут щодня, а для зручності навіть і в суботу, проводять для відвідувачів захоплюючі екскурсії п’ятьма залами, в яких знаходяться більше 30 тематичних інтерактивних експонатів.

Самі ж зали об лаштовані за п’ятьма напрямами: медійний, сміттєвого жаху, розумного поводження з відходами, сміттєпереробного комплексу, компостувальня. Усі локації центру дотепні, пізнавальні й мають ігровий характер, а креативні гіди захоплюють відвідувачів несподіваними цікавинками.

Користь від просвітництва “Гуфі-центру” неабияка, адже занурившись у такий   якісний і сучасний інформаційний простір, відвідувачі формують якісно новий формат власного поводження з відходами, більш мудрого ставлення до довкілля.   

Невипадково у грудні минулого року за відкриття навчального центру поводження з відходами – Гуфі-центру та розроблення і реалізацію Плану дій “Зелене місто”під час однієї з сесій Глобального Саміту місто Хмельницький оголосили переможцем у номінації з впливу та інновацій на місцевому рівні.  

Знаходиться «Гуфі-центр» за адресою: вулиця Кропивницького, 6А.

Записатися на екскурсію можна за допомогою сайту «Гуфі-центру», за телефоном: +380673590034 або через соціальні мережі: Facebook «Гуфі-центр» та Instagram @GufiCenter. Центр працює із  понеділка до п’ятниця з 9.00 до 17.00, у суботу – з 11.00 до 16.30.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *