Без категорії

«Замінування” шкіл докотилося до Хмельницького

Тривожне повідомлення надійшло сьогодні вранці від учителів шкіл у батьківських вайбер-групах.  Батьків повідомили про те, щоб вони чим швидше забрали дітей через оголошене замінування шкіл міста. У ряді шкіл перервали навчальний процес та негайно вивели дітей у безпечне місце на вулицю. Так, зокрема класи молодших школярів після десятої ранку зібралися в центральному парку ім. Шевченка.

Інформацію про ймовірне замінування навчальних закладів підтвердили у прес-службі управління СБУ у Хмельницькій області. Повідомлення про те, що у низці навчальних закладів по всій Україні, а цього разу й в усіх школах  й Хмельницького, вкотре закладені вибухонебезпечні предмети,  надійшло вранці 25 січня на електронну адресу Служби безпеки України. Далі цю інформацію передали до Хмельницького районного УП ГУНП Конкретний перелік навчальних закладів не оприлюднюється.

Також за інформацією пресслужби СБУ, йдеться у повідомленні і про замінування торговельно-розважальних центрів у Хмельницькому. Там наразі працюють спеціальні служби. Правоохоронці закликають хмельничан зберігати спокій і запевняють, що вчасно і оперативно інформуватимуть суспільство про хід подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *