Без категорії

Танці цілу Новорічну ніч!

За пультом DJ Marbaks, на підтанцьовці дівчата у світлових костюмах! Гаряча дискотека зігріє хмельничан в Новорічну ніч біля головної ялинки міста. Організатори святкових гулянь — міське управління молоді та спорту запрошують усіх долучитися до веселого дійства.

За словами заступниці начальника управління Олени Мандзій, розпочнеться дискотека о 23.00 годині 31 грудня, а завершиться в третій годині 1 січня. Крім танців, усіх чекатиме розважальна програма від ведучого — шоумена, гумориста Дениса Піменова.

Різдвяний ярмарок на святкуванні Нового року також працюватиме до третьої години ночі. Усі зможуть придбати собі не тільки новорічний атрибут чи прикрасу, а й смачні закуски та напої.

Як дістатися після гучного свята додому? Влада міста пропонує на тролейбусі. В Новорічну ніч з 00.00 до 5.00 години курсуватиме електричний транспорт, вартість проїзду в якому становитиме 20 гривень. За словами міського голови Олександра Симчишина, це подарунок для хмельничан, адже, зазвичай, за таксі в Новорічну ніч потрібно заплатити подвійний тариф.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *