Без категорії

Вітали борців за чемпіонський титул

Напередодні Нового року в ДЮСШ №1 вітали 64-х вихованців, які взяли участь у чемпіонатах України 2021 року. Загалом у закладі тренується понад 100 спортсменів. Найбільше — в командних видах спорту, як футбол, регбі та волейбол.

“Цьогоріч у нас вперше з’явилися команди жіночого футболу, команда жіночого гандболу в вищій лізі. На досягнутому не зупиняємося. Наші команди беруть участь у всеукраїнських дитячо-юнацьких лігах з усіх видів спорту. Виступають у різних вікових категоріях. А це — фундамент для їх майбутньої участі в професійних командах”, — зазначив директор ДЮСШ №1 Василь Янків.

Серед спортсменів, яких вітали, — п’ятнадцятирічна баскетболістка, Марина Лікар. Дівчина у спорті з дев’яти років, нею пишається місто й Україна. Каже, з кожним роком спортивні мрії дужчають, хочеться завойовувати найвищі нагороди.

Вітали з цьогорічними успіхами й тренерів. За титул українських чемпіонів цьогоріч боролися шестеро вихованців тренера з легкої атлетики Леоніда Рибака.

“До усіх знаходив особистий підхід, усіма пишаюся. Наступного року робитимемо усе для ще кращих результатів, щоб у нас було ще більше призерів”, — каже тренер.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *