Без категорії

Свято особливим дітям

Подарунок до свята — радість кожній дитині. Особлива увага потрібна дітям із непростими долями. Їх 21 грудня привітали в залі міської ради. Солодощі та іграшки отримали діти-сироти, позбавлені батьківського піклування, які опинилися у важких життєвих обставинах, із багатодітних родин і сімей загиблих Героїв російсько-української війни, діти з особливими потребами. З нагоди зимових свят вітали й дітей учасників АТО/ООС.

Для малечі підготували й розважальну програму. Гість заходу — хімічна фея з Лабораторії хімічних чудес. Вона навчала дітей складати формулу води та вражала вогняним шоу.

Зарядившись позитивними емоціями, після міської ради діти відвідали ляльковий театр, де знаходиться Резиденція Святого Миколая. Розказували чудотворцю найзаповітніші бажання, отримували подарунки. Розважили дітей і казкові герої, запросили їх на перегляд вистави “Сніговички та сонечко”.

Днями додаткові подарунки до свят отримали й діти військовослужбовців усіх хмельницьких військових частин. Загалом — 2000 солодких подарунків, на які виділили кошти з бюджету Хмельницької територіальної громади.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *