Без категорії

Грали “Coll Games”

Днями міські департамент освіти та науки та Центр по роботі з дітьми та підлітками за місцем проживання долучилися до всеукраїнського проєкту “Coll Games”. Засновано його три роки тому Комітетом фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України й Українською федерацією учнівського спорту. “Coll Games” — це комплекс спортивних активностей серед школярів, які популяризують здоровий спосіб життя, роблять шкільні уроки фізкультури неординарними та цікавими.

В рамках проєкту в Хмельницькому відбулися міжшкільні спортивні змагання на швидкість, витримку, координацію. Переможців визначали в різних вікових категоріях. Серед старших першою стала команда ЗОШ №14. Команди середнього віку обіграли представники ТБЛ. А наймолодших спортсменів знову перемогла ЗОШ №14.

“Для нас дуже важливо, щоб діти єднались, займаючись правильними активностями. Такі змагання — не лише можливість вибороти нагороду, а й добра нагода показати дітям, що спорт може бути корисним і цікавим”, — зазначив директор міського Центру по роботі з дітьми та підлітками Сергій Янчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *