Без категорії

РІДНИЙ КАТ

Звістка про смерть 33-річної Надії, яку заподіяв чоловік і батько її трьох дітей, блискавицею рознеслась Путринцями. Односельці знали, що сварки і бійки були звичним явищем в цій сім’ї, знали, що Дем’ян мало не щодня знущався над дружиною, б’ючи її до нестями, але зарадити його свавіллю не могла навіть поліція. Надія щоразу забирала власноруч написану заяву і прощала чоловікові усі його злодіяння. Навіть після того, количергового лупцювання опинилась в реанімації, не прогнала кривдника, хоча її родичі наполягали. Він же продовжував простягати кулаки, а коли випивав – його жорстокості не було меж.
Того фатального дня, після похмілля, Дем’ян наче зірвався з ланцюга, почав звинувачувати жінку в зраді і навіть вигадав, що вона вагітна від коханця. Надія виправдовувалась, сподіваючись, що чоловік вгамується, але страх в очах жінки ще більше розпалював нутро нелюда. Не зупинила його навіть дванадцятирічна донька, яка благала не бити матір. Коли ж Надія, після сильного удару в голову, почала стікати кров’ю, дівчинка побігла за рідною тіткою, яка жила неподалік. Вже дорогою сестра Надії викликала поліцію та “швидку”, а сама намагалась потрапити до хати. Дем’ян не впускав, зачинившись зсередини, а потім вискочив і почав втікати. Дорогою його побачив старший син, який пас біля річки худобу. Коли Дем’ян стрибнув у воду і поплив у напрямку сусіднього села, хлопчик щосили побіг додому, здогадуючись, що батько щось накоїв. На подвір’ї були поліція і лікарі, які лише констатували смерть матері. За словами медиків, у жінки була черепно-мозкова травма, поламані ребра і рука та збите обличчя. Отримані травми були не сумісні з життям.
На слід Дем’яна правоохоронців вивела службова вівчарка. Він тікав лісосмугами, а потім намагався попуткою виїхати в іншу область.
За словами керівника слідчого відділення Шепетівського управління поліції Сергія Климчука, кінологічна служба встановила маршрут руху злочинця. Згодом працівники групи реагування патрульної поліції виявили й автомобіль, в якому він їхав.
Чоловіка заарештували. Йому загрожує довічне ув’язнення. Діти кажуть, ніколи не пробачать йому вбивства матері. Усіх трьох візьмуть під опіку родичі загиблої жінки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *