Без категорії

Гаситимуть борги з в’язниці

На Хмельниччині до 11 та 12 років позбавлення волі засудили зловмисників, які намагались вбити іноземця

Ідея позбутися уродженця Саудівської Аравії в 27-річного харків’янина та 25-річного мешканця Хмельницького виникла через борги. Чоловікові з іншої країни, який проживає тривалий час у Харкові, займаючись підприємницькою діяльністю, обоє були винні гроші. Зокрема, хмельничанин заборгував іноземцю 2 тис доларів США, які взяв у нього для придбання автомобіля. Харків’янин не позичав грошей, але живучи в хостелі, який утримує підприємець, більше року за проживання не платив. Об’єднавшись, молодики вигадали закручену історію, яка передбачала зустріч з їхнім спільним кредитором, окрім того, він мав завести боржників своєю автівкою в село. А харків’янин мав борг за проживання в хостелі. Щоб не сплачувати заборговані кошти, чоловіки вирішили вбити іноземця. Дорогою один з підозрюваних попросив зупинити автомобіль, щоб справити нужду. Інший раптово вистрілив іноземцеві у скроню та вискочив з салону автомобіля. На щастя, куля пройшла по дотичній площині та не завдала серйозних поранень. Потерпілий швидко заблокувався в машині і дав газу. Доїхавши до першого населеного пункту, забіг до хати місцевих жителів і попросив викликати поліцію.
Провівши ряд оперативно-розшукових заходів, поліція затримала зловмисників вже наступного дня в Хмельницькому. За місцем проживання одного з них поліцейські вилучили пістолет, з якого стріляли в іноземця.
Нещодавно Ізяславський районний суд завершив розгляд кримінальної справи, і за замах на умисне вбивство, вчинений за попередньою змовою групою осіб, визначив молодим чоловікам покарання. Одного позбавили волі на 11 років, іншого на 12 років. Досудове розслідування здійснювали слідчі слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *