Без категорії

П’ять годин кльову

З нагоди Дня Конституції в Хмельницькому відбувся турнір із рибної ловлі поплавочним вудилищем на «Кубок Патріотів».

Змагання відбувалися на ставку в мікрорайоні Дубове, біля пам’ятного каменя захисникам України. В них взяли участь 16 військовослужбовців – учасників АТО/ООС. Серед організаторів – федерація риболовного спорту області, командування гарнізону та господарі водойми – громадські організації «Мрія» та «Учасники бойових дій і патріоти України «Грюнвальд».
– Такі турніри передусім є способом соціальної адаптації, фізичної та психологічної реабілітації військовослужбовців, ветеранів російсько-української війни. Вони сприяють й здоровому способу життя та популяризують риболовний спорт у військових колективах та серед ветеранів війни, – зазначив військовий кореспондент Андрій Агєєв.
Змагання проводились в особистому заліку. Учасники розташувались у своїх секторах та однією вудкою протягом п’яти годин намагались спіймати чим більше риби. Найкраще це вдалось представнику Хмельницького зонального відділу військової служби правопорядку Віталію Лівіцькому.
Головний приз змагань – перехідний «Кубок Патріотів» переможець має зберігати до наступного турніру, який відбудеться восени. Його приурочать до Дня захисника України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *