Без категорії

Вчаться бути діловими

Літні канікули — чудова можливість дізнатися багато нового, корисного й цікавого. Таку можливість мають 37 старшокласників хмельницьких шкіл, яких впродовж двох тижнів, по чотири з половиною години на день, безкоштовно навчатимуть фінансової грамотності та ділової англійської мови кращі викладачі та бізнес-тренери.

Сьогодні розпочалось навчання в Smart Finance – Школі фінансової грамотності і ділової англійської мови. Проєкт Хмельницької міської ради для майбутніх підприємців вже вдруге зібрав команду учнів, небайдужих до вибору життєвого шляху. Попереду – два тижні практикумів, спрямованих на підтримку розвитку підприємницьких і кар’єрних компетенцій, підвищення рівня англійської мови.

“Дуже радий, що така кількість молодих людей, незважаючи на канікулярний, відпочинковий період, свідомо обрали можливість участі і навчання в цьому курсі. Вибрані кращі з кращих з тієї величезної кількості учнів, які бажали взяти участь у навчанні, – зазначив заступник міського голови Роман Примуш, звертаючись до присутніх. – Компетенції, яких ви навчатиметесь, на мою думку, нині – одні з найактуальніших для успішних людей у сучасному світі. Переконаний, що ці два тижні будуть для вас цікавими, наповненими нових ідей, знайомств і вражень. Ви дізнаєтеся як фахово вести свою справу у плані бізнесу, як стати фінансово грамотним, отримаєте елементи базової ділової англійської мови разом з бізнес-тренерами, найкращими фахівцями у своїй галузі. Бажаю ці два тижні провести продуктивно”.

У Школі учні навчаться основам фінансової грамотності, вмілому поводженню з фінансами. Також на старшокласників чекають цікаві практичні заняття від Школи англійської мови Freedom та Бізнес – Школи МВА, екскурсії на діючі підприємства міста Хмельницького та ще багато цікавинок.
Викладацький склад: тренер з англійської мови, засновник і директор школи англійської мови “Freedom”  Лариса Гончарук; тренер бізнес-школи “МВА” для дітей (Хмельницький), Ірина Білявець.

Підприємництву потрібно навчатися. І чим раніше, тим краще – переконані тренери.

Як наголосили представники iколи англійської мови “Freedom”, важливо побудувати свій шлях, адже найкращі і наймотивованіші планують створити щось своє. Тому в такому швидкоплинному, мінливому світі важливо не лише бути фінансово підкованим, а й знати англійську мову, щоб бути гідним представником своєї країни і свого міста, уміти представляти себе на міжнародному рівні, будувати свій бізнес не лише на локальному рівні, а й за кордоном.

Загалом на участь у навчанні надійшло близько сотні анкет, з них відібрано 37 і сформовано три групи учнів.

Після завершення двотижневого навчального курсу, на учасників Школи чекатиме захист проєктів, після якого вони отримають сертифікат про проходження навчання з підписом Хмельницького міського голови.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *