У фокусі

Водії, за вами стежать!

На найдовшій вулиці міста – Камʼянецькій зʼявився ще один поліцейський патруль із приладом TruCAM. Ці прилади використовують патрульні разом із камерами автомобільної фіксації. Завдяки цьому збільшується ефективність контролю швидкості руху.

На Камʼянецькій водії можуть побачити знаки, які попереджають про здійснення фото та відеофіксації порушень. У випадку перевищення дозволеної швидкості руху їх обов’язково зупинить патрульний.

Нові ділянки встановлення приладів для фіксації швидкості руху визначені на підставі попереднього аналізу аварійності з причин перевищення швидкості руху.  

У Хмельницькому та області швидкість руху за допомогою приладу TruCAM нині відстежують на дорогах: вулиця Західно-Окружна, траси М12-03, М12 “Стрий – Знам’янка”, Н03 “Житомир – Чернівці”.

Місця, де за швидкістю руху стежитимуть патрульні з радаром, можна визначити за попереджувальними дорожніми знаками. Також у місці здійснення фіксації порушень стоятиме службовий автомобіль з увімкненими синіми проблисковими маячками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *