Кримінал

Озброєний і небезпечний

У Хмельницькій області бійці спецпідрозділу КОРД і поліції особливого призначення без єдиного пострілу роззброїли і затримали чоловіка, який погрожував застрелити медиків швидкої допомоги.
Інцидент стався 13 грудня в селі Богданівці Деражнянського району. Жінка викликала швидку допомогу до свого 39-річного сина, у якого були проблеми зі здоров’ям. Але він зустрів медиків з рушницею в руках. Покинувши помешкання, бригада медиків викликала поліцію. Чоловік зробив близько 20 хаотичних пострілів у бік правоохоронців з гладкоствольної та пневматичної рушниць. Але силовикам вдалося затримали “стрілка” без застосування зброї та спецзасобів.
Наразі чоловік затриманий за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України. Водночас відкрите кримінальне провадження за ознаками статті 348 Кримінального кодексу України (замах на вбивство працівника правоохоронного органу під час виконання службових обов’язків). В рамках відкритого кримінального провадження йому будуть призначені експертизи, в тому числі амбулаторно-психіатрична.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *