Кримінал

Сільський педофіл

12 років позбавлення волі — такий вирок ухвалив Ізяславський суд мешканцю Шепетівки, який намагався зґвалтувати неповнолітню дівчинку.
Чоловік заманив до себе додому 11-річну доньку сусідів під приводом розпалювання вогнища. Дівчинка пішла без вагань, оскільки добре знала сусіда, який часто допомагав її батькам по господарству. Завівши дитину в свою хату, зловмисник роздягнув її та спробував зґвалтувати. На щастя, дівчинці вдалося вирватися на вулицю та забігти до найближчої хати. Там вона розповіла, що трапилося. Сусіди викликали поліцію, але нападник встиг утекти. Наступного дня правоохоронці знайшли його у сіннику.
У ході судових засідань чоловік не визнавав своєї провини і стверджував, що не мав наміру ґвалтувати дівчинку. За його словами, він добре знає цю сім’ю, тож запросив дитину, аби разом розпалити багаття. При цьому стверджував, що був п’яний і деталей не пам’ятає. А ще запевнив, що з батьками дівчинки останнім часом мав конфлікт, оскільки вони не заплатили йому за виконану ним роботу на домогосподарстві і в такий спосіб хочуть його спекатись.
Втім версію зі спробою зґвалтування підтвердила судово-медична експертиза. Враховуючи те, що обвинувачуваний не визнав своєї провини, а також уже мав судимість за тяжкий злочин та вчинення ще одного злочину під час іспитового терміну, суд призначив педофілу максимально можливе покарання у вигляді позбавлення волі на термін 12 років.

Ольга Сєргєєва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *