Місто і влада

Найвідповідальніший мер — у Хмельницькому!

Олександр Симчишин на сьогодні є одним із найвідоміших міських голів України.

Меру Хмельницького 39 років, він є батьком трьох синів. За освітою педагог, закінчив Кам’янець-Подільський державний університет ім. І.Огієнка з відзнакою, був найкращим студентом історичного факультету. Отримав ступінь кандидата історичних наук. Викладав у ВНЗ Хмельницького. У 2010 році був обраний депутатом міської ради. Брав активну участь у Хмельницькому Майдані. А після повалення влади Януковича у 2014-2015 роках був першим заступником та виконуючим обов’язки голови Хмельницької обдержадміністрації.
25 жовтня 2015 року обраний міським головою Хмельницького. З того часу місто почало нову сторінку стрімкого розвитку. Хмельничани радіють змінам і щороку опитування соціологічних груп демонструють підтримку діючого мера на рівні 80%. Це один із кращих результатів у країні.
То в чому таємниця?
Таємниця — у справах.
За час каденції Симчишина у місті з’явилося майже 15 тисяч нових робочих місць, зайшли іноземні інвестиції, відкрилися підприємства. Працюють програми підтримки діючого бізнесу.
Збудували п’ять нових дитячих садочків, будують нову школу, в планах — ще одна. Добудовують приміщення діючих шкіл, щоб збільшити кількість класів. Замість “батьківського фонду школи” з бюджету виділяються кошти на кожного школяра і дошкільнят. У школах змінили систему харчування, купується сучасне обладнання.
Збудували 31 новий спортивний майданчик, будується грандіозний Палац спорту.
У дворах встановили до 230 дитячих майданчиків, 40 тренажерних комплексів, збудували великі дитячі майданчики у парках міста.
Придбали 32 нових тролейбуси.
Капітально відремонтовано 127 вулиць, поточно — 302 вулиці, суцільним методом — 17 вулиць. Капітально відремонтовано майже 100 дворів, поточно — понад 320 дворів. Старі багатоповерхівки утеплюються за програмами співфінансування, ремонтуються дахи, ліфти.
У місті з’явилося багато відпочинкових зон, відремонтовані площі у різних мікрорайонах.
Хмельницький стає затишним і комфортним! Тепер це знане на всю Україну місто фестивалів, започаткованих також у попередні кілька років.
Важлива риса Симчишина — відкритість. До мера може звернутися будь-хто через соцмережі, на особистих прийомах, через електронні чи письмові звернення тощо.
Успіх на всеукраїнському
і світовому рівнях
За час каденції Олександра Симчишина:
• Хмельницький отримав нагороди Ради Європи (ПАРЄ) — “Прапор Честі” та “Дошка Честі”;
• місто — друге за рівнем комфортності за версією журналу “Фокус”;
• Хмельницький отримав першість у національному конкурсі “Еко Тріумф” як найекологічніше місто країни;
• Національне рейтингове агентство ІВІ-Rating присвоїло рейтинг інвестиційної привабливості Хмельницькому на рівні invА+ “Висока інвестиційна привабливість”;
• Олександр Симчишин — лідер у рейтингу відповідальності міських голів України за версією порталу “Слово і діло”!
• відповідно до рейтингу безпечності обласних центрів, який оприлюднив Інститут суспільно-економічних досліджень, Хмельницький визнано найбезпечнішим серед міст України;
• Хмельницький — лідер серед міст України за відкритістю;
• Хмельницький — у четвірці міст з найкращою інфраструктурою та в п’ятірці найчистіших міст за версією користувачів сайту olx.ua;
• міський голова — найактивніший борець з корупцією в країні та має найвищий рівень довіри серед мерів (Всеукраїнське муніципальне опитування);
• міський голова отримав відзнаку “Гордість міста” у телепроєкті “Новий інспектор Фреймут. Міста”;
• у 2020 році Хмельницький визнаний найсприятливішим містом для бізнесу в Україні (дослідження міжнародної організації USAID);
• у 2020 році Хмельницький визнано найкомфортнішим містом в Україні за версією журналу “Фокус”.
Олександр Симчишин об’єднав навколо себе команду однодумців і йде на вибори у ради всіх рівнів, щоб дати шанс на розвиток не лише Хмельницькому, а й області та Україні загалом. Команда Симчишина, як і їх лідер — діючі господарники, котрі орієнтовані не на політику, а на реальні зміни в кожній громаді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *