Знай наших!

І спортсменка, і красуня!

Спорт — не лише здоров’я, а й краса. Доводить це традиційний фотоконкурс Федерації баскетболу України “Баскетбольна весна”. За звання найкрасивішої змагаються найяскравіші представниці цього виду спорту в Україні.

Перемогти у змаганнях серед спортсменок не професійною грою, а вродою цьогоріч випала нагода баскетболістці команди “Хмельницька політехніка” Ірині Доровській. За звання найкрасивішої змагається з сімома професійними баскетболісками України.
Рішення про участь хмельницької спортсменки у всеукраїнському фотоконкурсі приймали чоловіки-баскетболісти.
“Ірина є гордістю нашого міста, у спорті вона вже 12 років. До тренувань ставиться дуже відповідально. Крім професійності, вражає й своєю вродою”, — зазначає голова хмельницької федерації баскетболу Денис Поворознюк.
Сама ж Ірина Доровська стверджує, що таке рішення тренерів для неї було дуже несподіваним і приємним. Каже, за постійними тренуваннями непросто ще й підтримувати красу. Це її перший у житті конкурс краси. Вже сама участь у ньому для спортсменки велика честь.
За умовами конкурсу, на “Баскетбольну весну-2020” спортсменки мали надіслати дві світлини. На одній дівчина має бути сфотографована під час гри, бажано в ігровому епізоді, а інше фото — довільна експозиція.
Найкрасивіших цьогорічних баскетболісток визначатиме поважне журі, до якого входитимуть тренери національних збірних України. Ще протягом тижня на сайті Федерації баскетболу України хмельничани зможуть проголосувати за спортсменку-землячку й дати їй шанс отримати ще й приз глядацьких симпатій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *