Місто і влада

Зміни в роботі громадського транспорту

Аби мінімізувати контакти містян в громадському транспорті   та  запобіганню поширення коронавірусної інфекції  управлінням транспорту та зв’язку Хмельницької міської ради внесені зміни до графіку роботи транспортних засобів, які обслуговують автобусні та тролейбусні маршрути міста.

У будні дні, з понеділка по п’ятницю, громадський транспорт курсуватиме до 21.00, а у вихідні (субота та неділя) та святкові дні – до 20.00 вечора.

Нагадаємо, що   з 20 березня 2020 року в місті тимчасово не діють  пільгові перевезення пасажирів у міському громадському транспорті загального користування (тролейбус, автобус), незалежно від форм власності. Таке рішення  на позачерговому засіданні ухвалив виконавчий комітет Хмельницької міської ради, на виконання  комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Хмельницької обласної державної адміністрації. За словами заступника міського голови Андрія Бондаренка, на такий крок влада міста пішла з метою збереження життя та здоров’я хмельничан, у першу чергу людей похилого віку, які знаходяться в зоні ризику захворювання на коронавірусну інфекцію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *